• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Kari Juutilainen 040 658 4242 ja Hannu Mänty 0400 172 172

ME TEEMME KAUPPAA!

Asunnon myyjää sekä ostajaa kiinnostaa eniten se, että kauppa toteutuu. Siihen tarvitaan kiinteistönvälittäjä tai -tiimi, joka todella osaa myydä eikä ole pelkkä ”asuntoesittelijä”. House edustaa kiinteistönvälitysalalla aivan uudenlaista ajattelua ja toimintaa.

Aloitamme yhteistyön aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja laaja palvelutarjontamme luo uudelle kumppanuudelle tukevan pohjan. Myynti hoituu vahvalla ammattitaidolla ja monikanavaisella toiminnalla.

Tarjoamme kaksi brändiä käyttöösi. House Asunnot soveltuu kaikkien asunnon myyjien ja ostajien yhteistyökumppaniksi.

House Luxus tarjoaa arvoasuntojen myyjille ja ostajille ainutlaatuisen kokonaisuuden Luxus-tason tarpeisiin. Luxus toimii myös kansainvälisesti – meillä on verkostot useaan eri maahan, joista arvokohteiden uudet omistajat löytyvät taidoillamme vaivatta.

Molemmat House-brändit edustavat laatua, varmuutta, korkeaa alan asiantuntemusta ja uudenlaisia sekä innovatiivisia toimintatapoja, jotka muodostuvat niin asuntojen myyjien kuin ostajien konkreettisiksi eduiksi.

Molemmat House-brändit painottavat ensisijaisesti asiakastilanteen ja -tarpeen huomioimista ja ymmärtämistä. Nämä tekijät ohjaavat koko toimintaamme arvoina ja ratkaisuina.

 

Nyt etsimme House Asunnot Europe Oy:lle uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

viemään yrityksemme yhdessä kanssamme seuraavalle tasolle.

Olemme vahvassa kasvussa ja tarvitsemme apua siihen. Nykyinen toimitusjohtaja Hannu Mänty ei ole lähdössä pois, vaan haluaa keskittyä kehittämään ja laajentamaan Housea merkittävästi ja nopealla aikataululla. Tämä toteutuu rekrytoimalla myynnillisiä valmiita osaajia kiinteistönvälittäjiksi (edellytämme näyttöjä onnistumisista), sekä mahdollisilla yritysostoilla.

Kerroimme 2013 suureen ääneen, että kasvatamme InHunt Groupin viidessä vuodessa ykköseksi Suomen suorahakumarkkinoilla. Näin myös tapahtui. Nyt kerromme, että kasvatamme Housesta ykkösen Suomen kiinteistönvälitysbisneksessä. Näin tulee myös tapahtumaan.

Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja lähteä mukaamme? Tarjoamme

 • suuria unelmia ja työkalut niiden toteuttamiseen
 • uudenlaista ajattelutapaa kiinteistönvälitysbisnekseen, eli aiomme tuoda yhteen eri toimijoita, joilta löytyy kiinnostus kiinteistöihin ja asumiseen omista näkökulmistaan
 • dynaamisen ja nauravan työporukan, meillä on siis tosi hauskaa yhdessä
 • mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi pitkälle tulevaisuuteen

Odotamme sinulta

 • että sinulla on raha-asiat hyvässä kunnossa ja olet valmis myös tarvittaessa investoimaan (silloin sinulla on mahdollisuus päästä myös omistajaksi)
 • että olet vahvasti myynnillinen, uskottava ja luotettava
 • että olet ahkera ja sinnikäs, ettet luovuta vastoinkäymisestä (niitäkin tulee varmasti, kuuluvat kasvuun)

Soita Kari Juutilaiselle 040 658 4242 tai Hannu Männylle 0400 172 172 ja kysy lisää. Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää heti.

 

Haaveet Todeksi

Elämä on liian lyhyt, jotta asunnon vaihtamisessa kannattaisi tyytyä keskinkertaiseen. Olitpa myymässä tai ostamassa, todellinen ammattilainen varustettuna tämän päivän työkaluilla on ehdoton edellytys. Meillä puhutaan suoraan ja tavoitellaan aina sinulle sopivinta ratkaisua.

Asunnon myyminen on kuitenkin muutakin kuin toimeksianto, näytöt ja kauppakirja. Meidän mielestämme se on niin tärkeä tapahtuma, että siitä pitää tehdä nopeaa ja vaivatonta.