Suomen Löytötavarapalvelu Oy on vuonna 1993 perustettu Suomen ensimmäinen yksityinen löytötavaratoimisto. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa löytötavarapalvelua ja –neuvontaa valtakunnallisesti. Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen suurin löytötavaratoimisto, kauttamme kulkee vuosittain noin 100.000 löytötavaraa. Toimitamme, asiakkaan niin halutessa, tavarat suoraan hänen antamaansa osoitteeseen minne tahansa maailmassa. Tarjoamme kokonaispalvelua löytötavara-asioiden hoitamiseen kaikkialla Suomessa ja räätälöimme palveluratkaisumme yritysten tarpeita vastaavaksi.

 

Etsimme Helsinkiin

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on kehittää yrityksen toimintoja järjestelmällisesti eteenpäin ja vastata yrityksen kannattavasta liiketoiminnasta. Sinulle on yhtä luontevaa ja mutkatonta sekä johtaa että osallistua käytännön toimintaan yrittäjähenkisellä asenteellasi ja otteellasi.

Sinulla on ammattikorkea- tai korkeakoulutasoinen tutkinto. Omaat kokemusta ja näyttäjä palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista, asiakkuuksien hoitamisesta, päällikkö- tai johtajatason esimiestyöstä, sekä sopimushallinnasta. Ymmärrät sekä B2B- että B2C-liiketoimintaa. Talousasioissa toimit yhteistyössä ulkoisen taloushallinnon ja hallituksen kanssa, joten talouden tunnusluvut ja niiden merkitys ovat sinulle tuttuja asioita. IT-osaamisesi on ajantasaista. Teet yhteistyötä yhtiön hallituksen, oman henkilökunnan, asiakkaiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten tarvitset tehtävässäsi hyviä sosiaalisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Olet tehokas, luotettava ja hyvää esimerkkiä työyhteisössäsi antava johtaja.

Pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen ja osaavan, sinulle tukensa antavan hallituksen kanssa, johtamaan alan markkinajohtajayritystä ja olemaan yhteistyössä merkittävien asiakasyritysten kanssa. Pääset aidosti kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaa, sekä näkemään oman ja koko vetämäsi työyhteisön työn jäljen.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi 6.4.2020 mennessä alla

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Stig Hedberg,  044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Niclas Ahlbom, 0400 662 270, niclas.ahlbom@inhunt.fi.