• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Me olemme Kamara, joka tunnetaan osaavana ja luotettavana maanrakennusalan toimijana. Olemme saavuttaneet maineemme osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan sekä periksiantamattoman omistajaohjauksen ansiosta. Kolmen vuosikymmenen asiakaslähtöinen ja innovatiivinen toimintamalli on mahdollistanut hallitun kasvun valtakunnalliseksi infrarakentamisen luotetuksi kumppaniksi.
Olemme maanrakentamisen, kaivosinfrarakentamisen, vesihuollon, putkistosaneerauksen ja raskaskonehuollon vahva ammattilainen. Yhtiömme henkilökuntamäärä on noin 40 henkilöä ja liikevaihtomme helmikuussa 2019 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa.

 

Haemme joukkoomme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä yhtiön hallitukseen, etsimme hänelle seuraajaa Oulun toimipisteeseemme.

Toimitusjohtajana vastaat liiketoiminnan kehittämisestä, operatiivisen toiminnan ohjauksesta, henkilöstöjohtamisesta, myynnistä, tarjouslaskennasta, hallinnosta sekä perheyhtiössämme vallitsevasta hyvästä työilmapiiristä ja henkilöstön viihtyvyydestä.
Raportoit hallituksen puheenjohtajalle.

Haluamme  yrityksen johtoon rehellisen, optimistisen ja luotettavan ihmisen.
Lisäksi toivomme että sinulla  on maanrakennusalan kokemus päällikkö- tai johtotasolla ja sinulla on kyky kehittyä, kehittää ja viedä muutosta eteenpäin organisaatiossa. Sinulla on näyttöjä onnistuneesta tehtävän hoidosta vastuullisessa asemassa maanrakennusalalla. Johdat luontevasti ja mutkattomasti niin ihmisiä kuin prosessejakin. Olet esimiestyössäsi rauhallinen ja määrätietoinen ja hyvien sosiaalisten taitojesi ansiosta menestyt hyvin yhdessä oman henkilökunnan, asiakkaiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Ymmärrät toimialan kustannusrakenteen ja urakkalaskenta on sinulle tuttua ja normaalia toimintaa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Pääset johtamaan ja työskentelemään hyvämaineisessa, menestyvässä ja tunnetussa perheyhtiössä, jossa vallitsee aito tekemisen meininki, ammattiylpeys ja työlle omistautuminen. Työilmapiiri on tasapainoinen sekä huumorilla ja rehellisyydellä varustettu. Yhtiössä panostetaan laatuun, työturvallisuuteen ja työviihtyvyyteen. Omistautunut perhe ja hallitus ovat toimitusjohtajan tukena. Yhtiöllä on hyvät tulevaisuuden näkymät, kalusto on kunnossa ja käytössä on uudet toimitilat Ruskossa, Oulussa. Meille on tärkeää, että pääset toteuttamaan omia ajatuksiasi yritystoiminnan kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Saat työllesi tuen sekä kentältä että hallitukselta.  Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Tuuppa meidän porukkaan!

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg,
044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.