• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

E Avenue Oy on Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskuksien valmistajia. Tuotteitamme ovat niin pienet ohjaus- ja sähkökeskukset kuin julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskukset sekä teollisuuskeskukset, unohtamatta muuntamokeskuksia ja kaapelijakokaappeja. Tuotemerkkejämme ovat Potentia ja Eva. Toimimme viidellä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla, Kuopiossa ja Seinäjoella yli 200 henkilön voimin. Toimintamme peruslähtökohtina ovat tuotteidemme turvallisuus ja laatu. Huomioimme päivittäisessä toiminnassamme myös ympäristöarvot. Tervetuloa sähkönjakelun valtaväylälle!

Haemme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA

johtamaan E Avenue Oy:n liiketoimintaa, tukemaan kannattavaa kasvua ja kehittämään yrityksen toimintoja

Toimitusjohtajana johdat yrityksen operatiivista toimintaa ja olet kokonaisvastuussa sähkökeskusten tilaus-toimitusprosessista. Johtamisessasi huomioit niin toiminto-, tuote- kuin toimipaikkakohtaisen seurannan. Tiedolla johtaminen on sinulle luontaista: talouden ja toiminnan tavoitteet, mittarit ja seuranta ovat sinulle tuttuja ja olet valmis tuomaan omaa näkemystäsi olemassa olevien mittareiden kehittämiseen. Toimitusjohtajana seuraat aktiivisesti markkinoita ja sen muutoksia sekä olet myynnin tukena asiakassuhteiden rakentamisessa ja ylläpidossa. Sähkökeskusliiketoiminnan tuntemus on eduksi tehtävässä, mutta tarvittava tieto on saatavissa kokeneilta asiantuntijoiltamme myynnissä, suunnittelussa ja tuotannossa.

Olemme yrityksenä voimakkaalla kasvu-uralla ja siirtyneet keskitettyyn organisaatioon. Yrityksen johtoryhmään on koottu osaajat ydin- ja tukitoimintojen vetäjiksi ja he tulevat olemaan niin taustavoimasi kuin työrukkasesi yrityksen operatiivisessa johdossa. Yrityksen hallitus ja omistajat ovat sitoutuneita yrityksen kehittämiseen ja toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa toimitusjohtajan kanssa. Työpiste sijaitsee Kuopiossa; muilla toimipaikoilla toimitusjohtajan odotetaan vierailevan säännöllisesti. Sujuvalla suomen kielellä pärjäät henkilöstön kanssa, asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa englannin kielen osaaminen on tarpeen.

Etsimme kokenutta ammattilaista, jolla on soveltuva korkeamman asteen koulutus ja näyttöjä monipaikkaisen yrityksen tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on kokemusta pitkäjänteisestä työskentelystä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja nopeasta reagoinnista tilanteen niin vaatiessa. Sinulla on vahvat henkilöjohtamisen taidot, kyky kiteyttää strategiset tavoitteet selkeästi kommunikoitavaan muotoon ja keinot tukea ja ohjata organisaatiota niiden saavuttamisessa. Prosessimainen ajattelu on sinulle luontaista ja yhteistyön edistäminen toimintojen välillä kuuluu työskentelytyyliisi. Luotat tietoon ja asiantuntemukseen ja mahdollistat alaistesi tehokkaan työskentelyn selkeällä tavoiteasetannalla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 12.6.2020. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.