• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Savonlinna
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Leijona Group Oy tarjoaa teollisuuden työ- ja suojavaatteita ajatuksella ihmiset ja turvallisuus ensin. Leijonassa konkretisoituu rautainen tietotaito turvallisuudesta - yritys on kulkenut pitkän matkan suomalaisen teollisuuden ytimessä. Työvaatteet ovat tuottavuutta edistäviä työvälineitä, jotka suunnitellaan Savonlinnassa - aina asiakkaiden tarpeita kunnioittaen, työturvallisuudesta tinkimättä. Ammattitaitoinen suoraselkäinen tiimi ja laadukkaat materiaalit tarkoittavat paitsi korkeatasoista vaatetta myös pintaa syvemmälle ulottuvaa palvelua.

Leijona hakee toiminnan nopeasti kasvaessa

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yhtiön tuotteiden ja palveluiden jatkuvasta kehittämisestä.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata yhtiön tuotekehitysprosessin tehokkaasta ja sujuvasta toiminnasta sekä uusien innovatiivisten tuote- ja palveluratkaisuiden tuottamisesta asiakkaiden ja markkinoiden vaatimusten mukaisesti edelleen parantamaan jo korkealla tasolla olevaa asiakastyytyväisyyttä. Linjaat yhdessä johdon kanssa tuotekehitysstrategian päälinjat tuleville vuosille ja raportoit tehtävässäsi yhtiön toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta tekstiili- tai vaatetusalalta vastaavista tehtävistä, näyttöjä onnistuneista tuotelanseerauksista johtamasi tuotekehitysprosessin kautta ja toimit luontevasti kansainvälisessä monitehdasympäristössä. Tunnet kattavasti tekstiili- ja vaatetusalan tuotannollisen toiminnan ja tuotteistamisen periaatteita ja asiakas- sekä toimittajarajapinnassa toimiminen on sinulle mieluista. Koulutukseltasi olet AMK -tasoinen tekstiili- tai vaatetusalan ammattilainen ja käytät työssäsi sujuvasti englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito luetaan eduksi.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ideageneraattori, jolla pysyy monet langat yhtä aikaa käsissä. Liikut mielelläsi asiakasrajapinnassa markkinoiden impulsseja kuunnellen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapasi etsii koko ajan uusia mahdollisuuksia ja ideoita. Positiivisen innostavalla kehittämis- ja kehittymisotteellasi luotsaat johtamasi joukot onnistumaan toistuvasti ja luomaan kattavaa lisäarvoa uusilla tuotteilla ja ratkaisuilla nykyisille ja uusille asiakkaille.

Leijona Group Oy on osa Fristads Kansas -konsernia ja tarjoaa omistajakonserninsa kautta näköalapaikan kansainväliseen työvaatetoimialaan sekä Euroopassa että muualla maailmassa.

Toimipiste on Savonlinnassa, mutta työ edellyttää matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 20.12.19. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.