• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa senior headhunter Tapio Joki, puh 0400 6261 46

Vossi Group Oy on konepajateollisuuden älykkääseen tuotantoon erikoistunut perheyritys, jonka intohimona on olla asiakkaidensa tärkein liiketoimintaa uudistava voima. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereen Messukylässä, myyntikonttorit Mäntyharjulla, Järvenpäässä, Kauhavalla ja Pihlajavedellä, huoltopisteet Seinäjoella, Eurajoella ja Sastamalassa sekä tytäryhtiö Vossi Baltics Ou Tallinnassa Virossa ja maatoimisto Taichungissa Taiwanissa. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

TULE MUUTTAMAAN KANSSAMME MAAILMAA

Etsimme kokenutta

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ / TYÖSTÖKONEMYYJÄÄ

Lastuavien työstökoneiden tekniseen myyntiin. Olet myynnin ammattilainen ja kykenet joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja olet motivoitunut ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen. Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi.

Intohimonasi on asiakkaidemme liiketoiminnan uudistaminen sekä kilpailuedun rakentaminen. Haluat oikeasti ymmärtää heidän toimintaansa ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Haluat toimia läheisesti asiakkaidemme kanssa liikkumalla aktiivisesti kentällä. Myyntialueesi on koko Suomi ja voit toimia omalta paikkakunnaltasi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset muuttamaan maailmaa uusimpien tuotantoteknologioiden avulla energisessä, osaavassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme, jossa menestymisestä palkitaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Joki, puh 0400 6261 46. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 10.3.2020 mennessä alla olevasta linkistä.