• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Atte Andersson 044-975 5602 sekä Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204.

Protector Vakuutus on osa Oslon pörssissä listattua Protector Forsikring ASAa. Olemme kasvaneet nopeasti ja kannattavasti vuodesta 2004, jolloin toimintamme alkoi. Tarjoamme vakuutuksia yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille valikoitujen vakuutusvälittäjien kautta.

Protectorin vakuutusmaksutulo vuonna 2019 on noin 500 miljoonaa euroa. Viimeisten 10 vuoden aikana kasvu on ollut huomattavan nopeaa. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 350 työntekijää Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa ja Suomessa.

Olemme markkinoiden haastaja ja meillä Protectorilla jokaisella kollegalla on tärkeä rooli kasvutarinassamme. Tavoitteemme on rekrytoida, kehittää ja pitää parhaat tekijät. Olemme rakentamassa täysin uudenlaista vakuutusyhtiötä Suomen markkinalle.

 

Kasvamme voimakkaasti lakisääteisen työtapaturmavakuuttamisen osalta, mistä johtuen etsimme nyt Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

VAHINKOASIANTUNTIJAA

työtapaturmavahinkojen korvaustiimiin.

 

Asiantuntija vastaa työtapaturmavahinkojen käsittelystä koko vahingon elinkaaren ajalta ja osaa myös käsitellä haastavimpia tapauksia yhdessä tiimin kanssa (eläkkeet, ammattitaudit). Keskeiset työtehtäväsi ovat oman työjonon vahinkojen käsittely, korvausratkaisujen teko sekä korvauspäätösten kirjoittaminen.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on työskennellyt useamman vuoden ajan työtapaturmien vahinko -käsittelyssä ja on jo valmis osaaja alallaan. Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta työtapaturmavahinkojen käsittelystä, myös muusta kuin alkuvaiheen (28 pv) käsittelystä. Kokemus eläke- tai ammattitautikäsittelystä luetaan eduksesi.

Arvostamme myös kokemusta puhelinpalvelussa toimimisesta sekä osallistumisesta tietojärjestelmien kehitykseen, esim. jonkin kehitysprojektin myötä.
Sinulla on tehtävään soveltuva esim. kaupallinen tai oikeustieteellinen koulutus.

 

Tarjoamme valittavalle henkilölle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja vakavaraisessa yhtiössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä organisaatiossa tai laajentaa osaamistasi esimerkiksi tuotepuolelle.

Mikäli kiinnostuksesi tätä tehtävää kohtaan heräsi, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 7.4.2020 alla olevan linkin kautta.