• Yrityksen nimi
  HKL
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metroliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.

Haemme nyt

henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikön johtajaa

vakinaiseen virkasuhteeseen 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikön johtaja vastaa HKL:n henkilöstötoiminnon, viestinnän, hankinnan ja hallintopalveluiden toiminnasta, yksikön toiminnallisesta ja taloudellisesta tuloksesta, sekä yksikön henkilöstön johtamisesta. Yksikön rooli on koko HKL:n onnistumisen kannalta keskeinen. Yksikön johtaja raportoi toimitusjohtajalle. HKL:n johtoryhmätyöskentelyssä osallistut laaja-alaisesti ja aktiivisesti koko HKL:n toiminnan kehittämiseen yhdessä muun johtoryhmän kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, riittävä johtamiskokemus ja riittävä kokemus yksikön toimialalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikön johtajaksi etsimme erityisesti henkilöstöjohtamiseen (HR) vahvaa panosta tuovaa liiketoimintalähtöistä ammattilaista. Olemme tunnistaneet HR:n teemaksi, joka on HKL:n tulevaisuuden menestyksen kannalta ratkaisevan tärkeässä asemassa. Haettavan henkilön on kuitenkin tärkeää hallita HR:n lisäksi myös muiden tukitoimintojen johtaminen. Muiden tukitoimintojen merkittävyydestä käsitystä antaa esimerkiksi vuotuisten hankintojemme mittava noin 150 miljoonan euron määrä.

Haemme tehtävään määrätietoista johtajaa, jolla on näyttöä edistyksellisestä ja menestyksekkäästä HR-johtamisesta suorittavan työn työyhteisöissä, kyky kehittää toimintoja innovatiivisesti, erinomaiset yhteistyötaidot sekä kyky kantaa vastuuta ja toimia ratkaisuhakuisesti. Onnistut myös oman yksikkösi asiantuntijaorganisaation johtamisessa. Olet palveluhenkinen, energinen ja aikaansaapa. Näet ison kuvan ja olet rohkea ilmaisemaan mielipiteesi kokonaisuuden kehittämiseksi. Kommunikointi- ja vuorovaikutustaitosi saavat ihmiset innostumaan. Kykenet tekemään päätöksiä. Tuot tullessasi henkilöstöjohtamisen parhaita käytäntöjä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi niin käy jättämässä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2019 sivuillamme www.inhunt.fi

Toivomme hakijoiden myös jättävän hakemuksensa kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun www.helsinkirekry.fi.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin senior headhunter Jyrki Hämäläinen (0400 467 792) sekä HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski 14.5.2019 klo 15.00-17.00 ja 17.5.2019 klo 9.30-11.30 (puh. 040 520 6710).

Helsingin kaupunki toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

 

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Henkilötietosuojauskäytäntö »