[one-half]

InHunt Test World

InHunt Testworld on ainutlaatuinen kokonaisuus, josta löytyy työkalut osaamisen selvittämiseen ja varmistamiseen rekrytointiprosessin ollessa käynnissä. Pystymme myös tekemään kompetenssianalyysit organisaatioiden eri tasoille ja selvittämään esimerkiksi johtoryhmän osaamistason, mitkä on vahvuudet ja mitä mahdollisia kehityskohteita löytyy.

[button link=”http://inhunt.staging.wpengine.com/test-world/” target=”_self” color=”highlight”]Lue lisää[/button]

[/one-half]

[one-half last]

WE360

WE360 on digiajan työkalu kehittyville yhtiöille, jotka huolehtivat yhtiönsä työntekijöistä. We360 on erittäin helppokäyttöinen sovellus joka antaa yrityksen johdolle reaaliaikaista tietoa, miten henkilöstö kokee päivittäin oman fyysisen ja henkisen jaksamisen, oman esimiehen työskentelyn sekä koko yhtiön toiminnan.

[button link=”http://inhunt.staging.wpengine.com/we360/” target=”_self” color=”highlight”]Lue lisää[/button]

[/one-half]

[one-half]

InHunt Outplacement

InHuntin uudelleensijoituspalvelut (InHunt placement) on innovatiinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus erilaisia ratkaisuja, joilla vastuullisesti päätetään työntekijän työsuhde ja ohjataan hänet hallitusti uusiin haasteisiin. InHuntilla on kolme omaa tuotekehitettyä ja konseptoitua palvelumallia: REplacement, MOVEplacement ja SAFEplacement.

[button link=”http://inhunt.staging.wpengine.com/outplacement-uudelleensijoitus/” target=”_self” color=”highlight”]Lue lisää[/button]

[/one-half]

[one-half last]

InHunt Urasuunnittelu

Me InHuntissa toteutamme vuodessa satoja suorahaku organisaatioiden eri tasoille. Tästä syystä me myös tiedämme mitä ja miten yritykset hakevat tällä hetkellä ja näin voimmekin auttaa tehokkaasti henkilöitä löytämään uusia mahdollisuuksia ja seuraavan stepin omalle uralle.

[button link=”http://inhunt.staging.wpengine.com/urasuunnittelu/” target=”_self” color=”highlight”]Lue lisää[/button]

[/one-half]