Anssi Mäkelä, Senior Headhunter

Tel: +358 40 778 7743

Anssilla on yli vuosikymmenen tausta B2B-myynnin eri tehtävistä. Headhunting- toiminnan lisäksi hän on työskennellyt useamman vuoden yrittäjänä sekä yritysjohdon konsulttina kulujenhallinnan saralla, ja myyntijohtajana menestyvässä vakuutusmeklariyhtiössä. Monipuolinen yhteistyö erilaisten yritysten kanssa on antanut Anssille laajaa näkemystä oikeanlaisten rekrytointien tärkeydestä organisaation kehittymiselle ja kasvupotentiaalille.

Anssilla on kokemusta asiantuntija-, myynti- ja johtotehtävien rekrytoinneista. Biolääketieteen koulutustausta antaa hänelle hyvät valmiudet suorahakuihin erityisesti lääketieteen, -tekniikan ja terveydenhuollon sektoreilla. Anssi on sitoutunut löytämään kunkin asiakkaan yrityskulttuuriin sopivimman osaajan, jotta edellytykset molemminpuoliselle, pitkäaikaiselle yhteistyölle ovat mahdollisimman vakaalla pohjalla.

Anssi Mäkelä, Senior Headhunter
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa