Kuorma-automyyjä

Uusimaa / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 322 3283 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Onko sinulla kokemusta asiakassuhteiden rakentamisesta ja oletko kuin kotonasi raskaiden ajoneuvojen maailmassa? Haluatko tulla osaksi maailmanlaajuista kuorma-autojen ja perävaunujen vuokrauspalvelujen tarjoajaa, joka laajentaa nyt toimintaansa Suomessa ja jolla on suuri asiakaskunta ja kysyntä toimialalla?  Sitten juuri sinä saatat olla henkilö, jota etsimme!

TIP Group on johtava kuorma-autojen ja perävaunujen huolto-, leasing ja vuokrausyritys. Yli 50 vuoden kokemuksella kuljetusalalta olemme raskaiden ajoneuvojen vuokrauksen asiantuntija. Pääkonttorimme sijaitsee Amsterdamissa ja palvelemme asiakkaitamme 92 toimipisteessä 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Haussa Kuorma-automyyjä

Etsimme Keravan toimipisteeseemme motivoitunutta

Kuorma- automyyjää,

jolla on palava kiinnostus alaan ja joka haluaa olla mukana kehittämässä ja vahvistamassa uusia ja olemassa olevia asiakassuhteita.  Tässä roolissa pääset mukaan vahvaan myyntitarinaan, jonka keskiössä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Vastaat TIP Groupin kuorma- autojen myynnistä Suomessa ja olet itse aktiivisesti mukana myyntityössä. Teet yhteistyötä ja rakennat kumppanuuksia laadukkaalla liiketoiminta osaamisellasi TIP: n nykyiseen asiakasportfolioon, mutta myös uusille asiakkaille.  Korkealla sitoutumisella ja järjestelmällisellä toimintamallilla vastaat jatkuvasta asiakaskehityksestä ja -kasvusta. Edistät houkuttelevien vuokraehtojen myyntiä ja sopimusneuvotteluja johtaville kuorma-automerkeille ja luot siten yhteistä tulevaisuutta ja kasvua asiakkaan kanssa. Samalla autat asiakasta tiedottamalla päällirakenteista, tarvikkeista, kalusteista sekä rahoitusratkaisuista ja palvelusopimuksista. Näin toimien varmistat korkeimman mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Profiilisi

Tätä tehtävää varten toivomme, että sinulla on jo usean vuoden kokemus myynnistä sekä kokemusta raskaiden ajoneuvojen tai korien leasingsopimuksista tai kaluston myynnistä.  Olet ammattilainen suhteiden rakentamisessa ja olet kiinnostunut liiketoiminnasta.

Sinulla on aito palveluasenne ja paloa myyntityöhön. On tärkeää, että pystyt työskentelemään itsenäisesti ja johtamaan koko myyntiprosessin itse. Osaat toimia myös tiimissä ja nautit yhteistyöstä kollegoiden kanssa.  Liikut sujuvasti digitaalisissa ympäristöissä ja olet aiemmin työskennellyt Office-työkalujen parissa.

Me tarjoamme

Haaveiletko mahdollisuudesta myydä eri valmistajien kuorma-autoja laajasta merkkivalikoimasta niin omasta Suomen varastosta kuin yhteisestä pohjoismaisesta varastosta.

Etsitkö haastavaa työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään ammattitaitoisten ja energisten kollegoiden kanssa? Jotka suhtautuvat intohimoisesti siihen, mitä tekevät ja jotka työskentelevät tarjotakseen korkeinta laatua joka päivä. Kaikki tämä työympäristössä, jossa turvallisuus työpaikalla on etusijalla ja jossa tiimihenkeä edistetään ja rehellisyys on liiketoimintamme ytimessä. Kuljetusalan palvelu-, huolto-, leasing ja vuokrauksen markkinajohtajana Euroopassa ja monissa Euroopan maissa toimivana meillä on tarjota sinulle jatkossa erilaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen!

Yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 322 3283 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta.

Applying period for the job has ended. Applications can no longer be submitted. Thank you for your interest!

avoin työpaikka ikoni

Recruitment Coming?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Latest Jobs
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Join Our Inner Circle and

Subscribe InHunt Group Newsletter

Get latest information of new open jobs, blog posts and podcast episodes to your email.

Something from the

Blog

Miksi headhuntereita kaytetaan WEB
Why companies still use Headhunters?
In the last ten years, actually, change and digitalisation has been so huge that finding potential candidates is usually no longer an issue. There are many effective...
Headhunting-Markkinat-Suomi-Suorahaku-
Headhunting markets in Finland in 2021
The steady growth of the headhunting markets in Finland, which had continued for years, stopped last year as expected due to the global pandemic. However, the...
Huippuehdokkaalla on usein useita tarjouksia poydalla
Top candidate usually has several offers to choose from
One of the reasons why headhunters are used is that without them so called top candidates are very difficult to find and get interested. If a job seeker who...
tyhja toimisto
Work after pandemic: How many will return to the office?
In the United States, a PwC study of flexible and decentralized work in the financial services industry confirms the ideas of many about what major changes will...
yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa