• Company Name
 • Location
  Helsinki tai Tampere
 • More Information

  Senior Headhunter Arto Lehtimäki puh. 040 844 2528
  Aluejohtaja, Senior Headhunter Peter Koistinen 0500 668 633.

Symetri Oy on osa Addnode Group -konsernia, ja yritys kehittää ja toteuttaa digitaalisia tietomallinnus-, tuotesuunnittelu- ja elinkaarenhallintaratkaisuja yhdessä asiakkaittensa kanssa. Yrityksen asiakkaiden tarpeisiin mukautetut ratkaisut auttavat yrityksiä työskentelemään älykkäämmin ja saamaan enemmän aikaan vähemmällä.

Symetrillä on yli 450 työntekijää ja yrityksen ohjelmistoilla on 150 000 päivittäistä käyttäjää Pohjois-Euroopassa. Symetrin konsultit ovat asiakkaiden apuna aina 3D -mallinnuksesta ja simuloinnista tuotteiden elinkaaren hallintaan (PLM), rakennusten tietomallinnukseen (Building Information Modeling) ja projektien tehokkaaseen läpivientiin.

Haemme nyt Symetri Oy:lle Helsinkiin tai Tampereelle PLM-konsulttia

PLM-konsultin tehtävässä osallistut Sovelia® PLM järjestelmähankkeisiin aina myyntivaiheesta toteutukseen ja seurantaan. Keskeisenä tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan pullonkaulat ja suunnitella miten tuotteen elinkaarenhallinnan avulla toimintoja tehostetaan.

Tehtävä vaatii syvää ymmärrystä tuotteen elinkaarenhallinnan mahdollisuuksista asiakkaidemme liiketoiminnan tehostajana sekä valmistavan teollisuuden toimintamalleista ja prosesseista. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkäaikaista työkokemusta. Riittää, että sinulla on soveltuva koulutus, asiakaspalveluun soveltuva asenne ja halu oppia uutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Teknistä koulutusta ja kokemusta valmistavasta teollisuudesta
 • Ymmärrystä teollisuuden liiketoimintaprosesseista
 • Kehitysprojektien sekä muutoksen johtamiskokemusta
 • Avointa ja uskottavaa persoonaa
 • Sujuva englannin kielen taitoa

Symetri tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kasvukeskeisessä ja dynaamisessa yrityksessä. Kansainvälisessä ympäristössä sinulla on mahdollisuus edetä yhdeksi alan parhaista osaajista.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 3.10.21. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Arto Lehtimäki puh. 040 844 2528 ja aluejohtaja, Senior Headhunter Peter Koistinen 0500 668 633.

Apply For Position