Riskienhallintapäällikkö S-ryhmä

Helsinki, Finland / Uusimaa

Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Harri Roivainen 0500 918 939. Sähköposti: etunimi.sukunimi@inhunt.fi

Riskienhallinnan ammattilainen – tässä mahdollisuutesi siirtyä uralla reipas askel eteenpäin. Haemme riskienhallintapäällikköä SOK:n riskienhallintayksikköön huolehtimaan ja kehittämään kanssamme S-ryhmän riskienhallintaa strategisella tasolla. Olemme suurin yksityinen työnantaja Suomessa, ja toimipisteemme ulottuvat Hangosta Inariin, toimimme myös Virossa. Tartu tilaisuuteen, näin merkityksellisiä alan tehtäviä on harvoin tarjolla.   

Riskienhallinta on S-ryhmälle erittäin keskeinen alue, jolla varmistetaan niin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista kuin toiminnan jatkuvuutta ja häiriöttömyyttä. Tässä tehtävässä johdat, ohjaat ja tuet S-ryhmän strategista riskienhallintaa koko ryhmässä. Esittelet ja raportoit riskienhallinnan tilanteesta ja kehittämisestä ylimmälle johdolle ja viet asioita eteenpäin liiketoiminta-alueiden ja alueosuuskauppojen johdon tukena. Kehität ja suunnittelet riskienhallintaa sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. S-ryhmän vakuutusturvan koordinointi ja kehittäminen voivat myös kuulua vastuualueeseesi.  

Näillä taidoilla onnistut    

Odotamme sinulta vankkaa riskienhallinnan osaamista, niin ylläpidon kuin kehittämisenkin osalta. Tunnistat toimintaympäristön muutoksia ja viet niiden edellyttämät toimet ennakoivasti riskienhallintaan. Tunnet riskienhallinnan merkityksen liiketoiminnan ja strategian toteuttamisen osana. Sinulla on mahdollisesti hallussa yritysvakuuttamisen periaatteet. 

Sinulla on kokemusta sujuvasta yhteistyöstä yritysjohdon kanssa. Osaat luoda ja markkinoida yhteisesti toteutettavat toimet organisaation eri tahoille. Olet tottunut työskentelemään päättäjien kanssa ja osaat esittää asiat selkeästi kohderyhmä huomioiden. Hallitset toisin sanoen vaikuttavan viestinnän taidot – osaat kouluttaa, kirjoittaa ohjeita, perustella ja ennen kaikkea motivoida vastuuhenkilöitä riskienhallinnassa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä pystyt tarvittaessa esittelemään englanniksi riskienhallintaa ja käymään aiheeseen liittyviä keskusteluja.   

Mitä voimme tarjota sinulle?   

SOK:n arvostettu riskienhallintayksikkö yhdistää rautaista osaamista eri toimialoilta. Tuomme yhteiseen pöytään erilaista näkemystä ja kokemusta – olemme paljon kokenut asiantuntijajoukko. Meillä on rehti ja reipas tekemisen meininki. Me välitämme toisistamme ja meille on tärkeää mahdollistaa kaikkien onnistuminen. Yhteishenki ja työhyvinvointi on tiimissämme erinomaisella tasolla. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä operatiivisista riskeistä vastaavan riskienhallintapäällikön kanssa. Riskienhallintayksikössä tärkeimmät työkaverisi vastaavat S-ryhmän tietosuojasta, tietoturvallisuudesta, yritysturvallisuudesta ja jatkuvuudenhallinnasta.   

Voimme luvata, että kokeneenakin riskienhallinnan osaajana osaamispääomasi ja työkokemuksesi karttuu. Mahdollistamme osaamisesi kehittymisen ja toivomme, että sinulla on myös vahva halu ylläpitää omaa riskienhallinnan osaamista seuraamalla alan kehitystä ja kouluttautumalla säännöllisesti. Projektiemme ja prosessiemme kokoluokka on suuri ja mittakaava usein ainut laatuaan Suomessa. Tehtävässä pääset osallistumaan laaja-alaisesti kaikkien liiketoiminta-alueidemme riskienhallintaan. 

Koska haluamme kehittyä eteenpäin myös organisaationa, pääset mukaan myös omien toimintamalliemme ja työskentelymme kehittämiseen. S-ryhmä investoi digikehitykseen – pääset mukaan kehittämään riskienhallinnan osuutta kaupan ja palvelualan digimurroksessa. Omat asiantuntijamme sekä laaja joukko kehittämiseen osallistuvia ammattilaisia värittävät arkeamme. Olemme ylpeitä osaamisestamme emmekä aseta rimaa lähtökorkeuteen.   

Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat arjen joustot, ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut (https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan) sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. Panostamme merkittävästi myös henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.  

Tästä se alkaa   

Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 28.11.2022 klo 16.00 mennessä.  Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti.   

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto ja Harri Roivainen juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Tuulin tavoitat numerosta 040 631 8777 ja Harrin numerosta 0500 918 939.

Applying period for the job has ended. Applications can no longer be submitted. Thank you for your interest!

avoin työpaikka ikoni

Recruitment Coming?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Latest Jobs
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Join Our Inner Circle and

Subscribe InHunt Group Newsletter

Get latest information of new open jobs, blog posts and podcast episodes to your email.

Something from the

Blog

Miksi headhuntereita kaytetaan WEB
Why companies still use Headhunters?
In the last ten years, actually, change and digitalisation has been so huge that finding potential candidates is usually no longer an issue. There are many effective...
Headhunting-Markkinat-Suomi-Suorahaku-
Headhunting markets in Finland in 2021
The steady growth of the headhunting markets in Finland, which had continued for years, stopped last year as expected due to the global pandemic. However, the...
Huippuehdokkaalla on usein useita tarjouksia poydalla
Top candidate usually has several offers to choose from
One of the reasons why headhunters are used is that without them so called top candidates are very difficult to find and get interested. If a job seeker who...
tyhja toimisto
Work after pandemic: How many will return to the office?
In the United States, a PwC study of flexible and decentralized work in the financial services industry confirms the ideas of many about what major changes will...
yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa