• Company name
  • Location
    Vantaa
  • More Information

    Lisätietoja antaa Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala 040 708 9589.

Energia Myynti Suomi Oy aloitti toimintansa vuonna 2009. Yrityksemme on osa Energi Danmark konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin sähköenergiatoimija yrityssektorilla. Konsernin myyntitoimistot sijaitsevat Tanskan lisäksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Myymme ja toimitamme sähköä ja tarjoamme energiamarkkinan riskienhallintaan liittyviä palveluita yrityksille ja julkisyhteisöille. Meidän kauttamme asiakkaillemme on mahdollisuus saada palvelut myös muihin Pohjoismaihin sekä Saksaan. Sähkön myynnin energiataiturit sekä laaja tuotevalikoima takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun sähkönhankintaan.

Energia Myynti Suomi Oy haluaa laajentaa asiakaskuntaansa muuttuvassa markkinassa ja ovat etsimässä myynnin kasvattamisesta ja uusasiakashankinnasta innostunutta

SENIOR ENERGY RISK ADVISORIA

Senior Energy Risk Advisorin tehtävänä on konsernin palveluiden myynti energiayhtiöille sekä suuremmille sähkönkäyttäjä- yrityksille.  Tehtävään kuuluu konsernin tuotteiden jatkojalostaminen sekä myyntimateriaalien muodostaminen selkeään ja myyvään muotoon. Tulet ideoimaan ja kehittämään uusia lisäpalveluja, joita tulet sopeuttamaan kohdemarkkinaan.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta palvelualan ratkaisumyynnistä ja näyttöjä uusasiakashankinnasta sekä palvelumuotoilusta. Selviät vaativista neuvottelutilanteista yritysten ylimmän johdon kanssa ja taloudelliset luvut eivät ole sinulle vieraita. Sinulla on ymmärrys energiamarkkinasta ja sen lainalaisuuksista, sekä tunnet sähkönmyynnin kuluttajakaupan. Tehtävässä onnistumisessa tulisi hakijalla olla energia-alan palveluiden sekä IT ratkaisujen tuntemusta. Aiempi työkokemus kansainvälisestä konsernista nähdään eduksi.

Toivomme sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja luotettavuutta sekä periksiantamattomuutta. Innostut asiakasrajapinnassa työskentelystä ja uusasiakashankinnasta ymmärtäen aktiivisuuden merkityksen myynnissä. Olet tiimipeluri ja toimit oma-aloitteisesti omaten optimistisen luonteen lähestyä vaikeitakin tilanteita. Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Energia Myynti Suomi Oy tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä energia alan menestyvässä kansainvälisessä organisaatiossa mahtavien kollegoiden kanssa, jotka ovat kaikki alansa asiantuntijoita. Mikäli suoriudut tehtävästäsi kiitettävästi, on organisaatiossa tulevaisuudessa mahdollisuus vaativimpiin tehtäviin. Palkka on kilpailukykyinen ja tuloksista palkitaan.

Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Muualtakin Suomesta käsin työskentely on mahdollista. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa lähinnä kotimaassa noin 30–60 päivää vuodessa.

Jätä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 20.9.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella

Lisätietoja antaa Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala 040 708 9589.

Apply For Position