• Company name
    Anonyymi
  • Location
    Espoo, Savonlinna
  • More Information

    Lisätietoa tehtävästä antavat InHunt Group Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528.

Asiakkaamme on kansainväliseen konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut alihankinnan mekaniikkaratkaisuihin. Yhtiön liikevaihto on noin 5 milj € ja toiminta on erittäin kannattavaa. Yhtiö omaa pitkän ja vankan kokemuksen laadukkaista ohutlevyratkaisuista asiakaskohtaisissa koteloinneissa. Asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla tehtynä. Ideointi, suunnittelu, prototyyppejä teko ja valmistus tuotteiden valmistus tapahtuu omin voimin. Erikoisosaamista on ratkaista metallirakenteiden painoon ja jäykkyyteen liittyviä ongelmia eri teknologioilla.

Haemme nyt asiakasyhtiöllemme

Myynnillistä toimitusjohtajaa toteuttamaan ja viemään läpi strategian mukaista Suomen liiketoiminnan kannattavaa kasvua.

Toimitusjohtajana johdat koko operatiivista toimintaa yhdessä tuotannon avainhenkilöiden kanssa.

Johtamisen keskeisiä tekijöitä on kasvun toteuttamisen vaatimuksien ymmärtäminen.

Kasvun keinot liittyvät uusien strategisesti merkittävien asiakkuuksien hankkimiseen. Toimit asiakashankinnan eturintamassa avaamassa uusia ovia ja tekemässä uusia yhteistyösopimuksia.

Toimit aktiivisesti tuotannon esimiesten kanssa tuotannon kapasiteetin hallinnassa, jolloin resurssien tilanne ja tieto ohjaa asiakashankinnan toimenpiteitä.

Pystyt näkemään koko liiketoiminnan ison kuvan tilaus-toimitusprosessina, jolloin voit toimia suunnitelmallisesti huomioiden ja ennakoiden liiketoiminnan kannalta olennaiset myynnilliset tekijät.

Yhtiö on investoimassa uuteen tuotantokapasiteettiin merkittävästi kahden vuoden aikajanalla, joten sinulla on kyky viedä läpi erilaisia projekteja aikataulut ja talous huomioiden.

Yhtiössä on noin 30 osaavaa henkilöä, jolloin esimieskokemuksella ja henkilöjohtamisen päätekijöiden hallinnalla on merkittävä rooli koko liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Onnistut ja menestyt, kun sinulla on kasvun toteuttamisen ja uudistamisen päättäväistä läpivientiasennetta sekä kunnianhimoa, kokemusta yrityksen tai yksikön johtamisesta. Olet tottunut toimimaan asiakkuuksissa aktiivisesti myynnin eturintamassa toteuttajana. Ymmärrät valmistavan tuotannon lainalaisuuksia prosessien ja talouden näkökulmasta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi monipuolisen, haastavan ja itsenäisen johtamistehtävän kasvuhaluisen yhtiön avainhenkilönä, keulakuvana ja kasvona. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti jo nyt erittäin menestyvän pk sektorin yhtiön toimintaympäristössä ja johdossa. Apuna sinulla on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa operatiivisella tasolla, kehittää ja kokeilla.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 844 2528. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 21.07.2020 mennessä InHunt Group Oy:n www.inhunt.fi  sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.

Apply For Position