Toimitusjohtaja

Liminka

Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Meillä Efficient Network Partner Oy:ssä liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Kumppaneidemme kanssa me ENP:llä haluamme erottua laadulla, sovitussa aikataulussa pysymisellä sekä avoimella ja rehellisellä toiminnalla. Näin kehitämme yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Tavoitteemme on tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu. ENP on vuonna 2014 perustettu voimakkaasti ja kannattavasti kasvava yhtiö. Liikevaihtomme kuluvalla tilikaudella tulee olemaan noin 22 M€. Toimimme kotimaisilla markkinoilla tällä hetkellä noin 60 oman henkilön voimin kuudesta eri toimipisteestä käsin. Pääkonttorimme sijaitsee Limingassa.


Etsimme yhtiöömme

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on operatiivinen ja taloudellinen kokonaisvastuu yhtiön toiminnassa. Vastaat yhtiön liiketoiminnasta, sen kehittämisestä ja tuloksesta, sekä yhtiön strategisesta suunnittelusta ja sen toteuttamisesta.

Sinulla on hyvä käytännönläheinen liiketoiminta- ja talousosaaminen sekä näyttöjä toimivasta ja tuloksellisesta henkilöstö- ja liiketoimintajohtamisesta. Toimit aktiivisesti asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja oman henkilöstön kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet valmentava henkilöjohtaja sekä aikaansaava, yrittäjähenkinen ja toimeen tarttuva persoona. Sinulla on kunnianhimoa onnistua hyvin työssäsi ja halu tehdä tulosta. Sinulla on tarkkuutta ja jämäkkyyttä asioiden hoitamisessa, mutta samaan aikaan myös rentoutta, hyvää tilannetajua ja kykyä ylläpitää yhtiön vaalimaa avointa, mukavaa ja hyvän yhteishengen työilmapiiriä.
Projektiliiketoimintakokemus ja -osaaminen katsotaan selkeäksi eduksi.

Pääset mukaan menestyvään, kannattavasti kasvavaan ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavaan yhtiöön, jossa on osaava, kehityshaluinen, rento ja tekevä henkilöstö sekä hyvä työilmapiiri. Pääset kehittymään ja kasvamaan yhtiön mukana sekä saat kilpailukykyisen ansiotason ja mahdollisuuden omistajuuteen.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan ”Hae paikkaa” linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, p. 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Share In Social Media:

avoin työpaikka ikoni

Recruitment Coming?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Latest Jobs
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Join Our Inner Circle and

Subscribe InHunt Group Newsletter

Get latest information of new open jobs, blog posts and podcast episodes to your email.

Something from the

Blog

Miksi headhuntereita kaytetaan WEB
Why companies still use Headhunters?
In the last ten years, actually, change and digitalisation has been so huge that finding potential candidates is usually no longer an issue. There are many effective...
Headhunting-Markkinat-Suomi-Suorahaku-
Headhunting markets in Finland in 2021
The steady growth of the headhunting markets in Finland, which had continued for years, stopped last year as expected due to the global pandemic. However, the...
Huippuehdokkaalla on usein useita tarjouksia poydalla
Top candidate usually has several offers to choose from
One of the reasons why headhunters are used is that without them so called top candidates are very difficult to find and get interested. If a job seeker who...
tyhja toimisto
Work after pandemic: How many will return to the office?
In the United States, a PwC study of flexible and decentralized work in the financial services industry confirms the ideas of many about what major changes will...
yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa