Hyvällä johtamisella saa uskomattoman paljon aikaan – haastattelussa Heini Pirttijärvi

Tulevaisuuden näkee paremmin henkilöstöä osallistamalla ja samalla vahvistaa kaikkien sitoutumista yhteisten tavoitteiden eteen ponnistelemiseen. Omaa johtajuuttaan voi parhaiten kehittää myös hyppäämällä uuteen ja tuntemattomaan, johon Heini kaikkia meitä myös kannustaa.

Vieraana: Hallitusammattilainen Heini Pirttijärvi
Juontaja: Terhi Ahokas, Senior Headhunter, InHunt Group

Hyvällä johtajuudella saa paljon aikaan, mutta mistä kaikesta hyvä johtajuus koostuu? InHunt Groupin Senior Headhunter Terhi Ahokas keskustelee hyvästä johtajuudesta pitkänlinjan johtajan ja hallitusammattilaisen Heini Pirttijärven kanssa niistä konkreettisista tavoista, joilla hän on itse rakentanut hyvää johtajuutta.

Hyvä johtajuuden alusta on luottamus ja sen aikaansaaminen vaatii johtajalta aitoa välittämistä ja läsnäoloa. Henkilökunnalle tilaa antamalla ja omana itsenään heidän parissaan olemalla kuulee asioita, jotka voivat jäädä huomaamatta, jos keskittyy vai menneisyyden tulosten seurantaan numeroiden kautta.

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa