Diversiteetistä ja tunneälystä voimaa tiimien johtamiseen – haastattelussa Anu Muurinen

Tällaisessa ympäristössä synnytetään innovaatioita ja työntekijätyytyväisyys on hyvä. Tällä taas on positiivinen vaikutus asiakastyytyväisyyteen, joka tutkitusti korreloi yrityksen parempaan tuottavuuteen. Kaikki siis voittavat, mutta tämä vaatii johtajalta muutakin kuin IQ:ta. Myös tunneälyä tarvitaan, jotta välittäminen ja arvostus aidosti toteutuu.

Vieraana: Accenturen toimialajohtaja Anu Muurinen
Juontaja: Terhi Ahokas, Senior Headhunter, InHunt Group

Mitä hyvältä ”pomopalvelulta” tänään odotetaan ja miksi se on juuri nyt niin kovin tärkeää? Hyvästä johtamisesta voi tulla kilpailuvaltti työmarkkinoilla, jossa osaajista on pulaa. Yritys voi lisätä työntekijöiden pito- ja houkuttelevuusvoimaansa panostamalla johtajuuteen. Tutkitusti työpaikan vaihtajat pitävät tärkeimpänä kriteerinä hyvää esimiestyötä. Näin ollen yritykset, jotka ovat kyenneet rakentamaan psykologisen turvallisuuden ja inklusiivisen johtamiskulttuurin, saavat ja pitävät parhaat työntekijät.

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa