Vastuullisuus ja vaikuttavuuden mittaaminen yrityksissä ja urheilussa – haastattelussa Kimmo Lipponen

Kimmo Lipponen (Fibs ry:n TJ, HJK ry puheenjohtaja ja palloliiton hallituksen jäsen) on keskustelemassa Petri Peltoniemen kanssa vastuullisuuskysymyksistä yritystoiminnassa, järjestöissä ja urheilussa InHunt Group’in Johtajuus-podcastsarjassa.

Yrityksille on koko ajan tärkeämpää selvittää miten niiden vastuulliset toimet vaikuttavat maapalloon, sen kestävyyteen ja ihmisten hyvinvointiin. Mittaamiseen tulee painetta yhteiskunnalta ja yleisöltä sekä asiakkailta, mutta kasvavassa määrin itseään ja ympäristöään kunnioittavat yritykset haluavat myös oman toimintansa kehittämisen näkökulmasta mitata toimiensa vaikuttavuutta.

Kimmo Lipponen toteaa, että vastuullisuus on urheilussa haastava laji – kansalaisjärjestöissä vastuullisuutta pidetään liian itsestään selvänä, koska urheilun merkitys ja iso tarina koetaan niin merkittävänä. Vaikuttavuuksien mittaaminen ei toimi itsekseen – urheilujohdon tehtävänä on miettiä, miten vaikuttavuutta edistetään ja mitataan.

Vieraana: Kimmo Lipponen, Fibs ry:n, TJ, HJK ry pj ja palloliiton hallituksen jäsen.
Juontaja: Petri Peltoniemi, Senior Headhunter InHunt Group, (Tapiolan Honka vpj ja Koripalloliiton hallituksen jäsen).

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa