Toimitusjohtaja

Lahti / Päijät-Häme

Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 tai Senior Headhunter Terhi Ahokas +358 50 388 9600

Lahden Pysäköinti Oy tarjoaa yrityksille ja yksityisille maksullista pitkä- tai lyhytaikaispysäköintiä kaupungin parhailla paikoilla. Kehitämme pysäköintimahdollisuuksia Lahdessa ylläpitämällä, rakennuttamalla tai vuokraamalla ja parkkitaloja (Silta-, Tori-, Matka-, Hansa- ja Sairaalaparkki) ja kadunvarsipysäköintipaikkoja. Toimintamme on merkittävässä kasvussa ja käynnissä olevat hankkeet (Kartanoparkki ja Harjuparkki) tulevat entisestään parantamaan pysäköintimahdollisuuksia. Yritys on Lahden kaupungin omistama tytäryhtiö, joka on perustettu vuonna 1990.

Haemme uutta 

TOIMITUSJOHTAJAA

luotsaamaan Lahden Pysäköinti Oy:n kohti seuraavaa askelta. Huolehdit valitun strategian määrätietoisesta toteutuksesta ja kehität uusia pysäköintiratkaisuja ja laajennettua palvelutarjontaan. Toimitusjohtajana vastaat yhtiön kannattavuudesta ja arjen toiminnan johtamisesta sekä käynnissä olevien investointihankkeiden tuloksellisesta läpiviennistä. Raportoit tehtävässäsi yhtiön hallitukselle.

Olet näkemyksellinen vaikuttaja, ottaen proaktiivisen roolin kaupungissa. Tunnistat tulevaisuuden markkinamuutokset ja huomiot niiden vaikutuksen yrityksen toiminnan kehittämisessä. Sinulla on näkemystä pysäköintipalveluiden ja digitalisoinnin kehittämisestä. Ymmärrät henkilöstö- ja asiakaskokemuksen merkityksen yrityksen pitkäaikaisen menestymisen takaajana.

Tunnet numerot ja pystyt johtamaan niiden kautta. Osaat sekä liiketoimintatalouden, investoinitihankkeiden ja ihmisten johtamisen. Tulosvastuu ja tuloksen parantaminen sekä tulevaisuuteen tähtäävä ajattelutapa on sinulle itsestäänselvyys. Vuorovaikutat ja viestit hyvin niin suomeksi kuin englanniksi. Kokemus toimialasta ja korkeakoulututkinto luetaan eduksesi.

Jos olet aikaansaava, hyvin myös paineen alla toimiva sekä johdonmukaisesti tehtäviäsi hoitava liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisessa näytöt omaava, niin tästä tehtävästä kannattaa olla kiinnostunut.  

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja joustavan työn, jossa pääset rakentamaan tiimisi kanssa yrityksen kulttuurin sekä tapanne toimia. Tässä työssä saat myös kehittää uutta ja vaikutat merkittävästi lahtelaisten ja kaupungissa asioivien ihmisten arjen sujumiseen.
 
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 tai Senior Headhunter Terhi Ahokas +358 50 388 9600. Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu. 

Applying period for the job has ended. Applications can no longer be submitted. Thank you for your interest!

avoin työpaikka ikoni

Recruitment Coming?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Latest Jobs
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Join Our Inner Circle and

Subscribe InHunt Group Newsletter

Get latest information of new open jobs, blog posts and podcast episodes to your email.

Something from the

Blog

Miksi headhuntereita kaytetaan WEB
Why companies still use Headhunters?
In the last ten years, actually, change and digitalisation has been so huge that finding potential candidates is usually no longer an issue. There are many effective...
Headhunting-Markkinat-Suomi-Suorahaku-
Headhunting markets in Finland in 2021
The steady growth of the headhunting markets in Finland, which had continued for years, stopped last year as expected due to the global pandemic. However, the...
Huippuehdokkaalla on usein useita tarjouksia poydalla
Top candidate usually has several offers to choose from
One of the reasons why headhunters are used is that without them so called top candidates are very difficult to find and get interested. If a job seeker...
tyhja toimisto
Work after pandemic: How many will return to the office?
In the United States, a PwC study of flexible and decentralized work in the financial services industry confirms the ideas of many about what major changes will...
yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 29 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa