Upeasti uudistettu Scandic Park on keskeisellä paikalla oleva hotelli Helsingissä, joka palvelee niin kokousvieraita, kuin Helsingin monipuolisesta vapaa-ajantarjonnasta nauttivista matkustajista. Keskeinen asia onnistuneessa hotellivierailussa on laadukkaat ravintolapalvelut, joiden toteuttamisesta vastaa Scandic Parkin n. 30 henkinen ravintola-ammattilaisten joukko. Ravintola Famu & Bar tarjoaa vierailleen maittavan aamiaisen lisäksi klassikkoreseptejä pohjoismaisista ja eurooppalaisista ruokakulttuureista. Monipuoliset ja joustavat kokous –ja juhlatilat tarjoavat mahdollisuudet unohtumattomiin juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin.
Meille Scandicissa henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyys, sekä laadukas ja hyvä ruoka ovat toiminnan keskiössä. Näiden eteenpäin viemiseksi ja kehittämiseksi haemme

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ
Roolissa olet osana hotellin johtoryhmää ja johdat kokonaisvaltaisesti keittiötoimintojamme. Vastaat keittiön päivittäisistä toiminnoista ja niiden sujuvuudesta, sekä johdat motivoitunutta ja osaavaa keittiön henkilöstöä. Osallistut itse myös tarpeen mukaan aamiaisten, kokouslounaiden, iltabankettien, tapahtumien ja Alà Carten toimintojen toteutukseen.
Keittiöpäällikkönä sinulla on hyvät gastronomiset taidot ja kyky varmistaa laadukas lopputulos. Olet kannustava esihenkilö, rakennat hyvää työilmapiiriä, sekä haluat kehittää tiimisi jäsenten ammattitaitoa eteenpäin.
Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun isoimmassa kokoushotellissa, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.
- Vaihtelevan työympäristön, jossa myös sinulla suuria vaikutusmahdollisuuksia.
- Hyvät henkilöstöedut, joka tukevat hyvinvointia ja vapaa-ajan viettoa
- Hyvä maineisen ja vastuullisen työnantajan, joka kouluttaa monipuolisesti henkilöstään ja tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkausmallin.
Edellytämme sinulta seuraavia näyttöjä
- Aikaisempaa kokemusta suuren tai keskisuuren keittiökokonaisuuden johtamisesta, joko keittiöpäällikön tai keittiömestarin ominaisuudessa
- Olet menestyksellisesti johtanut keittiötiimiä ja useita eri toimintoja
- Näyttöjä kokous- ja bankettitoiminnoista
- Hyviä tiimityöskentely- ja johtamistaitoja monimuotoisessa työympäristössä
- Kykyä hahmottaa ja hallita suuria muuttuvia kokonaisuuksia
- Osaamista raaka-aineiden tilauksista ja hävikin hallinnasta
- Kokemusta työvuorosuunnittelusta ja sen oikea-aikaisesta käytöstä
Tehtävä on sinulle soveltuva, jos olet järjestelmällinen, ennakoiva ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Haluat johtaa ihmisiä edestä, omalla esimerkilläsi ja ”hands-on” toimien, etkä kavahda kiirettä ja muuttuvia tilanteita.
Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström (040 539 4339) ja Tomi Sohlman (040 775 7633).
Tallenna hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 30.9.2022. Haastattelut käynnistetään jo hakuajan puitteissa.