Oulu

InHunt Group Oy, OULU

InHunt on erittäin vahva paikallinen, luotettava kumppani sekä suorahakujen, rekrytointien ja uudelleensijoituspalveluiden ammattilainen.
Toimimme vahvasti Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueella.
Paikallisuuden lisäksi toimimme valtakunnallisesti sekä rakentamamme InHunt World -verkoston kautta myös kansainvälisesti ja autamme asiakkaitamme löytämään tarvitsemansa ammattilaiset myös ulkomailla.
Olemme yritysmaailman henkilöstöasioiden ammattilainen ja olemme erikoistuneet ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin.

Olemme Oulun Kauppakamarin, Oulun Yrittäjien, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsen. Vahvan oman verkostomme ansiosta meillä on loistava paikallistuntemus alueen yrityksistä ja osaajista ja pystymme tehokkaasti auttamaan paikallisia yrityksiä, kun etsitään uusia kovanluokan osaajia.

Oulun aluejohtaja Stig Hedberg on toiminut aktiivisesti Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueen elinkeinoelämän parissa lähes 30 vuotta, joten alueen yritystoiminnan ja sen erityistarpeiden ymmärtämisemme on laajaa.

Senior Headhunter Stig Hedberg on suorittanut HHJ-tutkinnon ja on Hyväksytty Hallituksen Jäsen. Lisäksi hän on suorittanut HHJ PJ Hyväksytty Hallituksen Puheenjohtaja -kurssin.

Oulun toimipisteen sijainti:

Kasarmintie 13 B
90130 Oulu

Oulun toimistomme sijaitsee idyllisessä ja kultturihistoriallisesti arvokkaassa Lasaretin saaressa, kävelymatkan päässä Oulun keskustasta.
Alueella on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Stig Hedberg, Aluejohtaja, Senior Headhunter
+358 44 330 3132
stig.hedberg@inhunt.fi

 • +358 44 330 3132
  Stig Hedberg, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Oulu, Pohjois-Suomi

Toimistomme

Henkilökuvassa

Headhunterimme

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa