Hallitusjäsenten suorahaku

InHunt on kasvanut 10 vuodessa Suomen suurimmaksi suorahakutoimijaksi. Olemme auttaneet vuosien varrella satoja eri yrityksiä ja tänäkin vuonna tulemme tekemään useita satoja toimeksiantoja. Keskustelemme yhä useammin myös yritysten hallitusten ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan kanssa varsinkin silloin, kun olemme hakemassa asiakasyrityksellemme uutta toimitusjohtajaa. Näissä tilanteissa käymme myös aina läpi yrityksen hallitusta ja sen tämän hetkiset jäsenet ja hyvin usein meiltä myös pyydetään näkemystä sekä apua uusien hallitusjäsenten etsimisesInHunt on kasvanut 10 vuodessa Suomen suurimmaksi suorahakutoimijaksi. Olemme auttaneet vuosien varrella satoja eri yrityksiä ja tänäkin vuonna tulemme tekemään useita satoja toimeksiantoja. Keskustelemme yhä useammin myös yritysten hallitusten ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan kanssa varsinkin silloin, kun olemme hakemassa asiakasyrityksellemme uutta toimitusjohtajaa. Näissä tilanteissa käymme myös aina läpi yrityksen hallitusta ja sen tämän hetkiset jäsenet ja hyvin usein meiltä myös pyydetään näkemystä sekä apua uusien hallitusjäsenten etsimisessä.

InHuntissa olemme nyt konseptoineet hallitusjäsenten löytämiseen aivan uuden palvelun, jonka yhtenä kulmakivenä on meidän oma hallitusammattilaisten pooli, josta löytyy jo nyt useita satoja kovan luokan osaajia. Mikäli olet itse kiinnostunut kehittämään suomalaisia yrityksiä ja olet sitä mieltä että sinulla on näihin annettavaa, jätä tietosi meille alta löytyvän linkin kautta ja voi hyvinkin käydä niin, että tulet pian saamaan meiltä viestin ja esittelyn yrityksestä, jolla olisi käyttöä osaamisellesi hallituksessa.

Liity InHuntin hallitusammattilaispooliin!

Mikäli taas olet siinä tilanteessa, että yrityksesi hallitus tarvitsee uutta osaamista, ole rohkeasti meihin yhteydessä ja anna meidän kertoa lisää ja ota yhteyttä!

Lisätietoja hallitusammattilaisten pooliin kuulumisesta antavat:

Pääkaupunkiseutu:
Tarja Ilvonen, Johtaja Board Competencies, Senior Headhunter
+358 50 569 1921, tarja.ilvonen@inhunt.fi

Lounais-Suomi, Satakunta, Lounais-Häme ja Ahvenanmaa:
Harri Knaapi, Aluejohtaja, Turku
+358 45 869 8228, harri.knaapi@inhunt.fi

Pirkanmaa ja Kanta-Häme:
Peter Koistinen, Aluejohtaja, Tampere
+358 500 668 633, peter.koistinen@inhunt.fi

Pohjois-Pohjanmaa, Koillismaa ja Pohjois-Suomi:
Stig Hedberg, Aluejohtaja, Oulu
+358 44 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Keski-Suomi:
Raimo Kielinen, Aluejohtaja, Jyväskylä
+358 400 660 746, raimo.kielinen@inhunt.fi

Pohjois- ja Etelä Savo, Pohjois- ja Etelä Karjala:
Heikki Ovaskainen, Aluejohtaja, Kuopio
+358 40 843 9221, heikki.ovaskainen@inhunt.fi

Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa:
Marko Ojala, Aluejohtaja, Seinäjoki
+358 400 557 317, marko.ojala@inhunt.fi

Päijät-Häme ja Kymen alue:
Timo Viljakainen, Aluejohtaja, Lahti
+358 40 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi