Hallitusjäsenten suorahaku

InHunt on kasvanut 10 vuodessa Suomen suurimmaksi suorahakutoimijaksi. Olemme auttaneet vuosien varrella satoja eri yrityksiä ja tänäkin vuonna tulemme tekemään useita satoja toimeksiantoja. Keskustelemme yhä useammin myös yritysten hallitusten ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan kanssa varsinkin silloin, kun olemme hakemassa asiakasyrityksellemme uutta toimitusjohtajaa. Näissä tilanteissa käymme myös aina läpi yrityksen hallitusta ja sen tämän hetkiset jäsenet ja hyvin usein meiltä myös pyydetään näkemystä sekä apua uusien hallitusjäsenten etsimisessä.

InHuntissa olemme nyt konseptoineet hallitusjäsenten löytämiseen aivan uuden palvelun, jonka yhtenä kulmakivenä on meidän oma hallitusammattilaisten pooli, josta löytyy jo nyt useita satoja kovan luokan osaajia. Mikäli olet itse kiinnostunut kehittämään suomalaisia yrityksiä ja olet sitä mieltä että sinulla on näihin annettavaa, jätä tietosi meille alta löytyvän linkin kautta ja voi hyvinkin käydä niin, että tulet pian saamaan meiltä viestin ja esittelyn yrityksestä, jolla olisi käyttöä osaamisellesi hallituksessa.

Hallitusammattilaispooliin: https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/hallitusammattilainen/

Mikäli taas olet siinä tilanteessa, että yrityksesi hallitus tarvitsee uutta osaamista, ole rohkeasti meihin yhteydessä ja anna meidän kertoa lisää!