InHunt Groupin tilaisuudet ja koulutukset

InHunt Group valmentaa hallitustason ja operatiivisen johdon henkilöitä kehittääkseen paitsi osaamista ja toiminnan laatua, myös lisätäkseen diversiteettiä ja henkilöitä hakevien tahojen ja ehdokkaiden kohtaantoa.

Toteutamme koulutuksia sekä kumppanuuksien kautta, että omana toimintana.

HAB - Hyväksytty Advisory Board

HAB – Hyväksytty Advisory Board

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä Hyväksytty Advisory Board (HAB) -valmennus pätevöittää osallistujat toimimaan tehokkaina Advisory Boardin jäseninä, käynnistämään Advisory Board -toiminnan yrityksessä tai kehittämään jo aloitettua toimintaa entistä tehokkaammaksi tuomalla siihen valmiita malleja ja työkaluja. Asiantuntijalle Advisory Boardissa toimiminen tarjoaa kiinnostavia haasteita yrityksen strategisten asioiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa verkostoja.

Valmennuksen aikana osallistuja saa kattavat tiedot Advisory Boardin jäsenen roolista ja vastuista sekä vinkkejä parhaista käytännöistä Advisory Boardin toimintaan. Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Board-sertifikaatti HAB. Heidät lisätään niin halutessaan myös julkiseen Advisory Board -alumnirekisteriin, josta yritykset hakevat osaajia.

Hallituspaikan haku -valmennus

Valmennus soveltuu hallituspaikan hakuun valmistautuvalle ehdokkaalle sekä hallituksen jäseniä etsiville henkilöille. Käymme läpi hallitushaun prosessin hakijan, yrityksen ja rekrytoijan perspektiivistä. Kokeneet Senior Headhunterimme valmentavat osallistujat valmistautumaan hallitushakuun, käyvät läpi tarjolla olevia koulutuksia, verkostoja ja kanavia. Jokainen valmennettava laatii oman Board CV:nsä saaden siihen yksilöllistä 1-2-1 sparrausta. Valmennus kattaa myös oman suunnitelman laatimisen hallitustyöhön käytettävissä olevasta ajasta ja tarvittavasta panostuksesta myös rekrytoijaa puhuttelevasti.

KUTSU haastatteluun: aiheena placement-palvelut

Ilmoittaudu mukaan haastatteluun, jossa sinua haastattelee kokenut Senior Headhunter. Yhteisessä luottamuksellisessa keskustelussa pääset kertomaan teidän yrityksenne placement-toiminnasta ja siinä tehdyistä valinnoista, niiden onnistumisista sekä haasteista. Pääset myös kertomaan omista kokemuksistasi muutosneuvottelujen seurauksena työnantajasi sinulle hankkimasta placement-palvelusta ja sen laadusta sekä tuloksista.

Haastattelujen vastaukset käsitellään anonyymisti ja jaamme analysoidut tulokset kaikille halukkaille.

Haastattelussa me myös jaamme sinulle näkymäämme placement-toimintaan ja sen kriittisiin menestystekijöihin. 

KUTSU haastatteluun: hallitusten rotaatiokoodisto

Ilmoittaudu mukaan haastattelututkimukseen koskien hallitusten rotaatiokoodistoa.

Tavoitteenamme on löytää runsaasti haastateltavia henkilöitä. Julkaisemme haastattelututkimuksen tulokset kaikkien hyödynnettäväksi syksyllä.

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa