Suorahaku – Headhunting

Suomen suurin suorahakutoimija

InHunt Group on perustettu vuonna 2008 ja on Suomen suurin suorahakutoimija, joka toimii tänä päivänä kahdeksalta paikkakunnalta Suomessa. InHuntissa toimiva Suomen laajin joukko headhuntereita takaa sen, että pystymme aina tarjoamaan oikeanlaista osaamista ratkaisemaan asiakkaamme haasteet uuden henkilön rekrytointiin liittyen.

Vuonna 2022 InHunt Groupin suorahakujen liikevaihto Suomessa oli yli kuusi miljoonaa euroa. Toteutimme yli 450 ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakua, joista:

29 %

oli johtajatason suorahakuja

30 %

oli päällikkötason suorahakuja

41 %

oli asiantuntijatason suorahakuja

Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana on InHunt Groupista tullut johtava toimija Suomen headhunting- / suorahakumarkkinassa. InHuntin toiminnan keskiössä on ollut alusta saakka halu tehdä suorahausta avoimempaa, ammattimaisempaa, varmempaa sekä huomattavasti kustannustehokkaampaa verrattuna siihen, mihin yleisesti on totuttu.

Digitalisaatio on vaikuttanut alaamme todella voimakkaasti ja voimme olla ylpeitä siitä, että olemme olleet pioneeri Suomessa ja hyödyntäneet digitaalisia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla osana toimintaamme sekä prosessejamme jo vuosien ajan. Näistä on ollut valtava hyöty sekä asiakkaillemme, että potentiaalisille kandidaateille, jotka työllistyvät kauttamme uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin.

InHunt Group

Toimintatapa
Valtakunnallinen ja kansainvälinen verkosto
Suomen suurin
Yli 40 ammattilaisen organisaatio / Liike-elämän kokemus / Headhunting-kokemus / Eri toimialojen kokemus / Eri hierargioiden kokemus
Aivan uusi toimintatapa löytää osaajat
Koko Headhunting arkkitehtuuri on rakennettu aivan toisenlaiseksi / InHunt-konsepti - Innovatiivinen ja läpikäyvä lähestymistapa / 12 systemattista headhunting-prosessia / Kymmeniä asiakaskohtaisia InHunt headhunting -ratkaisuja.
Headhunting-prosessin kaikki vaiheet
Löytää / Saada mukaan / Valinta / Soveltuvuusarvio / Päätöksen auttaminen / Seuranta
Asiakkaan liiketoiminta
Kaikki lähtee kuitenkin asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisestä / Yrityksen kriittiset menestystekijät – nyt ja tulevaisuudessa.
InHunt Group Oy:n lisäarvo
Ammattilaisorganisaatio, joka tietää mitä pitää tehdä ja mitä ei pidä tehdä / Löydämme ja autamme valitsemaan markkinoilta osaajat ja tuloksentekijät nopeasti - kustannustehokkaasti - minimoiden riskit tukien johtamista ja tuloksellisuutta.

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin yhteyttä ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Nyt striimattavana

InHunt Podcast

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa