InHunt Group on perustettu vuonna 2008 ja on Suomen suurin suorahakutoimija, joka toimii tänä päivänä kahdeksalta paikkakunnalta Suomessa. InHuntissa toimiva Suomen laajin joukko Headhuntereita takaa sen, että pystymme aina tarjoamaan oikeanlaista osaamista ratkaisemaan asiakkaamme haasteet uuden henkilön rekrytointiin liittyen.

Vuonna 2021 InHunt Groupin liikevaihto Suomessa oli 6,9 miljoonaa euroa. Toteutimme yli 400 ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakua, joista:

– 21 % oli ylimmän johdon suorahakuja
– 27 % oli keskijohdon suorahakuja
– 52 % oli päällikkö- ja asiantuntijatason suorahakuja.

Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana on InHunt Groupista tullut johtava toimija Suomen headhunting- / suorahakumarkkinassa. InHuntin toiminnan keskiössä on ollut alusta saakka halu tehdä suorahausta avoimempaa, ammattimaisempaa, varmempaa sekä huomattavasti kustannustehokkaampaa verrattuna siihen, mihin yleisesti on totuttu.

Digitalisaatio on vaikuttanut alaamme todella voimakkaasti ja voimme olla ylpeitä siitä, että olemme olleet pioneeri Suomessa ja hyödyntäneet digitaalisia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla osana toimintaamme sekä prosessejamme jo vuosien ajan. Näistä on ollut valtava hyöty sekä asiakkaillemme, että potentiaalisille kandidaateille, jotka työllistyvät kauttamme uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin.

Lue lisää:

Henkilöt ja toimistot
Katso ketä kaikkia meillä työskentelee ja löydä toimistomme

InHunt World
Lue lisää InHuntin kansainvälisestä suorahakuverkostosta

InHunt Groupin palvelut
Tutustu InHunt Groupin palveluihin

Nostoja vlogeistamme:

Petri Peltoniemi: Mitä työhaastattelussa EI kannata sanoa!
Petri Peltoniemi: Varaudu näihin kuuteen hasstattelukysymykseen
Mikki Ivovaara: Jätä hyvä vaikutelma haastattelussa!
Carl-Johan Sandström: Nämä arvokkaat taidot jäävät usein mainitsematta!

Lisää vlogeja: https://inhunt.fi/category/vlogit/