InHunt Group on perustettu vuonna 2008 ja on Suomen suurin suorahakutoimija, joka toimii tänä päivänä kahdeksalta (8) paikkakunnalta Suomessa. InHuntissa toimiva Suomen laajin joukko Headhuntereita sekä eri alojen kokeneet Advisorit takaavat sen, että pystymme aina tarjoamaan oikeanlaista osaamista ratkaisemaan asiakkaamme haasteet uuden henkilön rekrytointiin liittyen.

Vuonna 2021 InHunt Groupin liikevaihto Suomessa tulee olemaan yli kuusi miljoonaa euroa. Toteutamme yli 400 ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakua, joista arviolta:

– 18 % on ylimmän johdon suorahakuja
– 24 % on keskijohdon suorahakuja
– 58 % on päällikkö- ja asiantuntijatason suorahakuja

Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana on InHunt Groupista tullut yksi johtavista tai jopa johtava toimija Suomen headhunting / suorahakumarkkinassa. InHuntin toiminnan keskiössä on ollut alusta asti halu tehdä suorahausta avoimempaa, ammattimaisempaa, varmempaa sekä huomattavasti kustannustehokkaampaa verrattuna siihen, mihin yleisesti on totuttu.

Digitalisaatio on myös vaikuttanut alaamme todella voimaakkaasti ja voimme olla ylpeitä siitä, että olemme olleet pioneeri Suomessa ja hyödyntäneet digitaalisia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla osana toimintaamme sekä prosessejamme jo vuosien ajan. Näistä on ollut valtava hyöty sekä asiakkaillemme, että potentiaalisille kandidaateille, jotka meidän kautta löytävät ja työllistyvät uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin.

Lue lisää:

Henkilöt ja toimistot

Katso ketä kaikkia meillä työskentelee ja löydä toimistomme

InHunt World

Lue lisää InHuntin kansainvälisestä suorahakuverkostosta

InHunt Groupin palvelut

Tutustu InHunt Groupin palveluihin

Nostoja vlogeistamme:

Lisää vlogeja: https://inhunt.fi/blogi/