Turku

johdon suorahaku rekrytointi turku executive inhunt harri knaapi rekrytointifirmat henkilosto konsultti

InHunt Group Oy, TURKU, +358 45 869 8228

InHunt on erittäin vahva paikallinen, luotettava kumppani rekrytointien ja suorahakujen ammattilainen.

Toimimme vahvasti Lounais-Suomen, Satakunnan, Ahvenanmaan ja Kanta-Hämeen (Forssa, Jokioinen) alueella.

Olemme Turun Kauppakamarin, Turun Yrittäjien, Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsen. Vahvan oman verkostomme ansiosta meillä on loistava paikallistuntemus alueen yrityksistä ja osaajista ja pystymme tehokkaasti auttamaan paikallisia yrityksiä, kun etsitään uusia osaajia.

Lisäksi Senior Headhunter Harri Knaapi on suorittanut HHJ tutkinnon ja on Hyväksytty Hallituksen Jäsen. Lisäksi hän on suorittanut HHJ PJ Hyväksytty Hallituksen Puheenjohtaja kurssin. Hän on suorittanut myös kaksivuotisen Yrittäjätutkinnon sekä kaksivuotisen JET Johtamisen Erikoisammattitutkinnon. Viimeisimpänä tutkintona hän on suorittanut APV1 Sijoituspalvelututkinnon v. 2018.

Olemme yritysmaailman henkilöstöasioiden auttamisen ammattilainen.

Turun toimipisteen sijainti:

ELECTROCITY / WERSTAS
Tykistökatu 4 B 5. Krs
20520 Turku

Turun toimistomme sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, E18-moottoritien varressa. Aluetta palvelee Kupittaan rautatieasema ja lentokentälle ehtii alle puolessa tunnissa. Linja-autolla pääset helposti perille tai omalla autolla liikkuville suosittelemme vieras- ja lyhytaikaispysäköintiin Q-Parkin vieraspysäköintihalleja esim. P-Joukahaisenkadulla ja P-Lemminkäisenkadulla.

VINKKI: Tiesitkö tämän Rekrytointi ja Suorahaku -termeistä?

Miten Rekrytointi ja aito Suorahaku eli Headhunting eroavat toisistaan? Oikea ja aito Suorahaku eli Headhunting ammattimaisen ja kokeneen Headhunterin toimesta toteutettuna on täysin eri asia, kuin Rekrytointi. Rekrytointi tarkoittaa yleensä sitä, että julkaistaan työpaikka-ilmoitus perinteisesti alueellisessa tai paikallisessa sanoma-, ammattilehdessä tai internetissä, sosiaalisessa mediassa esim. Facebook, Linkedin, Twitter tai Instagram tms. Vastaavasti Suorahaku eli aito Headhunting etsii ja löytää asiakkaan määritysten mukaisia avainhenkilöitä yksilöidyllä henkilökohtaisella Headhunterin yhteydenotolla. Suorahaku eli Headhunting kohdistetaan ennalta tarkkaan määriteltyyn kohdehenkilöön, jonka kokemuksessa, koulutuksessa, osaamisessa tai persoonassa on päämiestä eli palkkaavaa yritystä kiinnostavia yhtäläisyyksiä. Vertauskuvallisesti Suorahaku eli Headhunting on neulan etsintää heinäsuovasta haulikkoammunnan sijasta. Rekrytointi puolestaan tuottaa työpaikka-ilmoitusten perusteella tehtävään hakeneiden joukosta valittavan henkilön. Jos Rekrytointi- ja Suorahaku eli Headhunting prosessien henkilöt laitettaisiin rinnakkain, tulokset olisivat todennäköisesti erilaisia.

Turun toimisto palvelee seuraavia maakuntia ja paikkakuntia:

VARSINAIS-SUOMI
Aura Kaarina Koski TL Kustavi Kemiö Laitila Lieto Loimaa Parainen Pargas Marttila Masku Mynämäki Naantali Nousiainen Oripää Paimio Pyhäranta Pöytyä Raisio Rusko Salo Sauvo Somero Taivassalo Turku Uusikaupunki Vehmaa

SATAKUNTA
Eura Eurajoki Harjavalta Honkajoki Huittinen Jämijärvi Kankaanpää Karvia Kokemäki Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori Rauma Siikainen Säkylä Ulvila

AHVENANMAA
Brändö Eckerö Finström Föglö Geta Hammarland Jomala Kumlinge Kökar Lemland Lumparland Maarianhamina Saltvik Sottunga Sund Vårdö

KANTA-HÄME
Forssa Jokioinen

Harri Knaapi, Aluejohtaja, Senior Headhunter
+358 45 869 8228
harri.knaapi@inhunt.fi

 • Harri Knaapi_Executive Headhunter +358 45 869 8228
  +358 45 869 8228
  Harri Knaapi, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Turku

Toimistomme

Henkilökuvassa

Headhunterimme

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa