InHunt Group Oy, TURKU

InHunt on erittäin vahva paikallinen, luotettava kumppani rekrytointien ja suorahakujen ammattilainen.

Toimimme vahvasti Lounais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Olemme Turun Kauppakamarin, Turun Yrittäjien, Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsen. Vahvan oman verkostomme ansiosta meillä on loistava paikallistuntemus alueen yrityksistä ja osaajista ja pystymme tehokkaasti auttamaan paikallisia yrityksiä, kun etsitään uusia osaajia.

Lisäksi Senior Headhunter Harri Knaapi on suorittanut HHJ tutkinnon ja on Hyväksytty Hallituksen Jäsen. Hän on suorittanut myös kaksivuotisen Yrittäjätutkinnon sekä kaksivuotisen JET Johtamisen Erikoisammattitutkinnon.

Olemme yritysmaailman henkilöstöasioiden auttamisen ammattilainen.

 

Turun toimipisteen sijainti:

ELECTROCITY
Tykistökatu 4 B 5. Krs
20520 Turku

Turun toimistomme sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, E18-moottoritien varressa. Aluetta palvelee Kupittaan rautatieasema ja lentokentälle ehtii alle puolessa tunnissa. Linja-autolla pääset helposti perille tai omalla autolla liikkuville suosittelemme vieras- ja lyhytaikaispysäköintiin Q-Parkin vieraspysäköintihalleja esim. P-Joukahaisenkadulla ja P-Lemminkäisenkadulla.

Harri Knaapi, Aluejohtaja, Senior Headhunter
+358 45 869 8228
harri.knaapi(at)inhunt.fi


 • Paras ja nopea Rekrytointi, Suorahaku, Executive Headhunt löytää oikeat henkilöt yrityksellesi. Headhunter Harri Knaapi. Loimaa, Naantali, Paimio, Parainen, Raisio, Rauma, Pori, Salo, Turku, Uusikaupunki, Åland, Helsinki, Tarjous

  Harri Knaapi, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Turku

  +358 45 869 8228
 • Joni Knaapi, Headhunter

  +358 400 694 741
 • Niko Knaapi, Headhunter

  +358 400 698 602