InHunt Group Oy, TAMPERE

InHunt on luotettava paikallinen osaaja suorahauissa, rekrytoinneissa ja uudelleensijoituspalveluissa.

Toimimme vahvasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, sekä valtakunnallisesti, että kansainvälisesti InHunt World-verkostojemme kautta.

Olemme Tammerkosken Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, Suomen Yrittäjien ja Tampereen Kauppakamarin jäsen. Vahvan oman verkostomme ansiosta meillä on hyvä paikallistuntemus alueen toimijoista ja osaajista, joten pystymme tehokkaasti auttamaan yrityksiä, kun etsitään uusia kovanluokan osaajia.

Senior Headhunter Peter Koistinen on toiminut vuodesta 1989 merkittävissä teollisuusyrityksissä johto-, johtoryhmä- ja hallitustason tehtävissä, niin Suomessa kuin ulkomailla, ja tuntee laajasti päähankkija- ja alihankkijatason yritys- ja kumppaniverkostoa.

Olemme yritysmaailman henkilöstöasioiden auttamisen ammattilainen – ota sinäkin meidät kumppaniksesi.

Tampereen toimipisteen sijainti:

Tampark
Yrittäjänkulma 5
FI-33710 Tampere

Tampereen toimistollemme on loistavat kulkuyhteydet keskustasta, kaikilta Tampereelle tulevilta valtateiltä ja Tampereen lentokentältä.

Omalla autolla liikkuville Tamparkissa on vieraspaikat suoraan pääsisäänkäynnin edessä. Ilmoita saapumisesi Tamparkin vastaanottoon.
Linja-autolla numero 40 pääsee helposti keskustasta Haiharansuun pysäkille, josta on muutaman sadan metrin kävelymatka Tamparkiin.

Peter Koistinen, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Tampere
+358 500 668 633

peter.koistinen(at)inhunt.fi


  • Peter Koistinen, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Tampere

    +358 500 668 633
  • Tapio Joki, Senior Headhunter

    +358 400 626 146