• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Useampi toimipiste
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunterit Sami Ansala puh. 040 708 9589 ja Timo Viljakainen puh. 040 503 5554.

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan sopivimmat ja kestävimmät energiaratkaisut sekä palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi. Haemme uutta 

Toimitusjohtajaa  

luotsaamaan Lumme Energian kohti seuraavaa askelta, jossa Lumme ei herätä vain mielikuvaa sähkön myyjästä, vaan Lumme brändi liitetään spontaanisti laajempaan positiiviseen palveluiden viitekehykseen riemukkaalla vireellä.  

Sinulla on näkemystä asiakkuuden kokonaisarvon nostamisesta sekä visiointikykyä ja kyky luoda keskipitkän aikavälin strateginen suunta ’Sähkön myyjästä monialaiseksi palveluiden myyjäksi’.  

Organisaatio koostuu monella paikkakunnalla olevista erityisasiantuntijoista, joten ihmisten johtaminen on erityisen tärkeää. 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, clipart-kuva, vektorigrafiikka  Kuvaus luotu automaattisesti

Tunnet numerot ja pystyt johtamaan numeroiden kautta. Osaat sekä liiketoiminnan talouden johtamisen sekä ihmisten johtamisen. Tulosvastuu ja tuloksen parantaminen on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kokemusta palveluliiketoiminnan rakentamisesta ja olet ollut kehittämässä yritys – sekä kuluttajaliiketoimintaa (joista toisesta ainakin vahva kokemus). Digitaalisten palveluiden kehittäminen on sinulle tuttua.  

Tarjoamme sinulle ison talon monipuoliset edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja tunnelmaan. Itsenäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tarjoamme esimerkiksi ePassin, jolla voit käyttää liikunta-, kulttuuri- ja hierontapalveluita sekä lounasetua. Jos tahdot haastaa itseäsi, kustannamme osallistumismaksun yhteen urheilutapahtumaan vuodessa. Terveys on meille tärkeää: kaikki vakituiset työntekijämme on vakuutettu terveysturvavakuutuksella. Lisätietoja ja hakemus. 
 
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 tai Senior Headhunter Sami Ansala +358 40 708 9589 Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu. 

Hae paikkaa