KUTSU haastatteluun: aiheena placement-palvelut
Päivämäärä
07/05/2024
Aika
 - 
Sijainti
-
Järjestäjä
InHunt Group
Tapahtuman kotisivu
Ilmoittautuminen päättyy
Tapahtuman tyyppi

Ilmoittautuaksesi tapahtumaan lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautuminen@inhunt.fi

Ilmoittaudu webmailissa: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

InHunt Group on Suomen suurin suorahakutalo, ja siksi näkymä yritysten toimintaan erilaisina aikoina on todella laaja-alainen. Yksi näihin haastaviin aikoihin liittyvä toiminnan alue on henkilöstön uudelleensijoittumista tukevat palvelut – placement-toiminta.

Muutosneuvottelut ovat aina haastava paikka yritykselle. Ne ja niistä seuraavat askeleet on hyvä hoitaa tyylikkäästi koska haastavien aikojen jälkeen seuraa uudelleen valoisampi tulevaisuus. Silloin mitataan yrityskuvan laatu, yritysten maine ja houkuttelevuus paitsi asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden, myös työntekijöiden näkökulmasta.

Ilmoittaudu mukaan haastatteluun!

Sinua haastattelee kokenut Senior Headhunter ja yhteisessä luottamuksellisessa keskustelussa pääset kertomaan:

 • teidän yrityksenne placement-toiminnasta ja siinä tehdyistä valinnoista, niiden onnistumisista sekä haasteista
 • omista kokemuksistasi muutosneuvottelujen seurauksena työnantajasi sinulle hankkimasta placement-palvelusta ja sen laadusta sekä tuloksista.

Haastattelussa me myös jaamme sinulle näkymäämme placement-toimintaan ja sen kriittisiin menestystekijöihin. Tällaisiksi näemme mm. toimenpiteet, joilla aidosti vältetään riskit saada negatiivista julkisuutta tai jopa joutua oikeudellisten toimenpiteiden kohteeksi. Hyvin konkreettinen kriittinen toiminnan alue on myös muutosneuvotteluista eittämättä syntyvät vaikutukset jäljelle jäävän henkilöstön sitoutumiseen jatkossa. Placement-valmennukseen osallistuvan henkilön kannalta kerromme parhaat käytänteet siitä, miten henkilöä tuetaan ei ainoastaan selviytymään tilanteesta, vaan myös voimaantumaan ja kokemaan onnistumisen tunteita uuden uran etsimisen äärellä.

Haastattelut toteutetaan kahdessa sarjassa:

 1. Placement-palveluja ostavat työnantajat
 2. Placement-palveluja hyödyntävät työntekijät.

Haastattelujen vastaukset käsitellään anonyymisti ja jaamme analysoidut tulokset kaikille halukkaille.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa