Seinäjoki

Frami D-rakennus Seinäjoki

Frami D
Tiedekatu 2
60320 SEINÄJOKI

”InHunt on erittäin vahva paikallinen, luotettava kumppani sekä suorahakujen, rekrytointien ja uudelleensijoituspalveluiden ammattilainen. Toimimme paikallisesti Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla.

Paikallisuuden lisäksi toimimme valtakunnallisesti 40 Headhunterin voimin sekä kansainvälisesti johtamamme InHunt World -verkoston kautta. Olemme yritysmaailman henkilöstöasioiden ammattilainen ja olemme erikoistuneet ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin. Tarjoamme jokaiseen suorahakuun headhuntertiimin, josta löytyy toimiala- ja tehtäväosaamista.

Vahvan oman verkostomme ansiosta meillä on loistava paikallistuntemus alueen yrityksistä ja osaajista ja pystymme tehokkaasti auttamaan paikallisia yrityksiä, kun etsitään uusia kovan luokan osaajia.”

Marko Ojala, Aluejohtaja, Senior Headhunter
+358 400 557 317
marko.ojala(at)inhunt.fi

 • Marko Ojala InHunt groupin henkilöstöä
  +358400 557 317
  Marko Ojala, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Seinäjoki

Toimistomme

Henkilökuvassa

Headhunterimme

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa