InHunt on erittäin vahva paikallinen, luotettava kumppani sekä suorahakujen, rekrytointien ja uudelleensijoituspalveluiden ammattilainen. Toimimme Vaasan konttorista käsin Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella.

Paikallisuuden lisäksi toimimme valtakunnallisesti yli 30 Headhunterin voimin sekä kansainvälisesti johtamamme InHunt World -verkoston kautta. Olemme yritysmaailman henkilöstöasioiden ammattilainen ja olemme erikoistuneet ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin.

Olemme Pohjanmaa Kauppakamarin, Vaasan Yrittäjien jäsen. Vahvan oman verkostomme ansiosta meillä on loistava paikallistuntemus alueen yrityksistä ja osaajista ja pystymme tehokkaasti auttamaan paikallisia yrityksiä, kun etsitään uusia kovanluokan osaajia.

Vaasan aluejohtaja Jari Luoma on toiminut aktiivisesti alueen elinkeinoelämän parissa yli 30 vuotta toimitusjohtajana, joten alueen yritystoiminnan ja sen erityistarpeiden ymmärtämisemme on laajaa. Toimistomme sijaitsee Palosaarella Yliopiston ja Ammattikorkean läheisyydessä. Parkkipaikkoja löytyy parhaiten meren puolelta isolta parkkipaikalta.

Vi betjänar även på svenska.

 

Jari Luoma, Aluejohtaja

Tel. +358 500 666 867

Wolffintie 36 F2

65200 VAASA

FINLAND

 


  • Jari Luoma, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Vaasa

    +358 500 666 867