Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?

Jaa somessa:

Rakennus- ja infra-ala on yksi talouden kulmakivistä, mutta se on myös ala, joka kohtaa ainutlaatuisia haasteita rekrytoinnissa. Oikeiden osaajien löytäminen voi olla vaikeaa, ja väärät rekrytointivalinnat voivat tulla kalliiksi sekä taloudellisesti että aikataulullisesti.

Kilpailu hyvistä osaajista on keskimääräistä kovempaa. Tässä tilanteessa InHunt Group nousee esiin luotettavana kumppanina, joka ymmärtää toimialan erityispiirteet ja pystyy tarjoamaan räätälöityjä rekrytointiratkaisuja.

InHunt Groupin asiantuntemus rakennus- ja infra-alalla

Syvä ymmärrys rakennusalan tarpeista

InHunt Groupilla on vankka kokemus ja laaja asiantuntemus rakennus- ja infra-alalta. Suorahaun ammattilaisina me tunnemme alan vaatimukset, trendit ja haasteet avainhenkilöiden rekrytoinneissa. Tämä tarkoittaa, että me osaamme etsiä juuri oikeanlaisia ehdokkaita, joilla on tarvittava osaaminen ja kokemus. Meidän asiantuntemuksemme takaa sen, että me pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti yritysten tarpeisiin.

Laajat verkostot ja resurssit

InHunt Groupilla on laajat verkostot sekä Suomessa että kansainvälisesti. Meillä on pääsy suureen määrään potentiaalisia ehdokkaita, joista monet eivät ole aktiivisesti etsimässä uusia työpaikkoja, mutta ovat kiinnostuneita oikeanlaisista mahdollisuuksista. Tämä verkosto antaa meille etulyöntiaseman löytää parhaat osaajat, joita ei välttämättä löydy perinteisten rekrytointikanavien kautta.

Räätälöitynä rekrytointiratkaisuna suorahaku on oikea valinta

InHunt Group on erikoistunut suorahakuun, joka on erityisen hyödyllinen rakennus- ja infra-alalla, missä tarvitaan usein korkeatasoisia ja kokeneita ammattilaisia. Suorahaku varmistaa, että yritys saa juuri oikeanlaisen osaajan tehtäväänsä, ja se mahdollistaa myös passiivisten ehdokkaiden tavoittamisen, jotka eivät aktiivisesti hae uusia työpaikkoja. Meillä on rakennus- ja infra-alan hakuihin erikoistunut pooli, mihin on kerätty kaikki erityisesti toimialakokemusta omaavat ja suorahakuja onnistuneesti tehneet headhuntterit.

Asiakaslähtöinen palvelu

Yksilöllinen lähestymistapa

InHunt Group panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen. Jokainen rekrytointiprosessi alkaa perusteellisella kartoituksella, jossa selvitetään yrityksen tarpeet, kulttuuri ja tavoitteet. Tämä yksilöllinen lähestymistapa varmistaa, että rekrytointiprosessi on räätälöity vastaamaan juuri kyseisen yrityksen erityisvaatimuksia.

Tehokas prosessi, joka jatkuu myös uuden henkilön palkkaamisen jälkeen

InHunt Group tarjoaa jatkuvaa tukea ja konsultointia rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme ovat mukana alusta loppuun asti varmistaen, että prosessi sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja tuloksellisesti. Tämä tuki jatkuu myös rekrytoinnin jälkeen, jolloin varmistetaan, että uusi työntekijä sopeutuu hyvin uuteen rooliinsa ja organisaatioonsa.

Alan tuntemus, laajat verkostot ja tyytyväiset asiakkaat

Rakennus- ja infra-alan rekrytointi vaatii erityistä asiantuntemusta ja kykyä ymmärtää alan vaatimukset. InHunt Groupin syvällinen alan tuntemus, laajat verkostot, räätälöidyt ratkaisut ja asiakaskeskeinen palvelu tekevät meistä erinomaisen kumppanin rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin. Tiimissämme on vahvaa asiantuntemusta mm. kiinteistökehityksen, kiinteistöhoidon, rakennustuoteteollisuuden, isännöintialan, infra- ja rakennusalan sekä omaisuudenhoidon saralta.

Alan yritykset tarvitsevat osaajia moniin erilaisiin toimialakohtaisiin positioihin ja olemme onnistuneesti löytäneet niitä mm. yksikönpäällikön, asiakkuuspäällikön, työpäällikön, projektipäällikön, työmaapäällikön, tietomallikoordinaattorin, hankinnan ammattilaisen ja moniin muihin rooleihin.

InHunt Groupin menestystarinat puhuvat puolestaan. Me olemme auttaneet lukuisia rakennus- ja infra-alan yrityksiä löytämään oikeat osaajat ja saavuttamaan tavoitteensa. Asiakkaiden tyytyväisyys ja positiiviset palautteet ovat todisteena ammattitaidostamme ja sitoutumisestamme. 

Rakennuspooli_blogi_Jukka_nelio
Emmekö vielä tunne toisiamme?
Jukka Marttila, Rakennus- ja infra-alan osaajapoolin vetäjä, InHunt Group Oy
jukka.marttila@inhunt.fi
+358 40 161 6222

Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tapaa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin sekä tietysti myös kiinteistöalalle erittäin monipuolisesti, valitse InHunt Group. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä, joka vie yrityksesi uusiin korkeuksiin. Me tuomme teille aidosti lisäarvoa rekrytointiin.

Jaa somessa:
Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa