Keittiömestari Kappeliin
Ravintola Kappelilla on pitkät perinteet ja sen vetovoimaan on voinut luottaa jo yli 150 vuoden ajan. Keskeinen sijainti kauniissa Espan puistossa sekä rakennuksen arvokas olemus jo sinällään takaavat suosion, mutta Kappeli on erityisesti kuuluisa hyvästä ja huomioiva palvelustaan sekä moderniin suomalaiseen keittiöön perustuvasta maukkaasta ja konstailemattomasta ruoastaan, jossa arvostusta lisäävät kotimaiset raaka-aineet ja käsityönä tehdyt annokset ja oman leipomon tuotteet.

Kappelin kahvila on yksi perinteisimmistä tapaamispaikoista Helsingissä. Tunnelmallisen baarin tarjonnassa on hyvä valikoima olutta, viinejä ja klassikkojuomia. Kappelin terassi on saavuttanut legendaarisen maineen. Eikä suotta, sillä kesäinen Esplanadi, Kauppatorin vilske ja Espan lavalta kantautuvat rytmit luovat ainutlaatuisen tunnelman.
Etsimme nyt Kappeliin intohimoisesti käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmistettavaan ruokaan suhtautuvaan
KEITTIÖMESTARIA
vahvistamaan tiimiämme, vappuna 2022, perusteellisen remontin jälkeen avattavaan ja täysin uudistettuun ravintolaamme.
Pääset vaikuttamaan ja suunnittelemaan Kappelin ruokatuotetta ja tuomaan oman panoksesi tuotteeseen ja sen kehittämiseen jo ennen avaamista. Tarjolla oleva tehtävä on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti keittiön sekä leipomon eri työtehtävissä, ohjaten ja valmentaen tiimiä yhdessä keittiöpäällikkö Kimmo Martiskaisen kanssa.
Keittiömestarina sinulle on tärkeää laadun varmistaminen, kannustava lähijohtaminen sekä osaavan keittiötiimin innostuneen työfiiliksen mahdollistaminen sekä kokkien ammattitaidon vahvistaminen. Arvostat hyviä raaka-aineita ja osaat organisoida tekemisen tehokkaaksi.
Edellytämme sinulta
- Vahvaa gastronomista ammattitaitoa ja keittiötyön osaamista
- Intohimoa ruoanvalmistusta kohtaan
- Ymmärrystä suomalais-skandinaavisesta keittiöstä ja kotimaisista tuoreista raaka-aineista
- Hyviä henkilöstöjohtamistaitoja
- Kokemusta niin A la carte, kuin banketti-toiminnoista
- Näyttöjä menestyksellisestä vuoromestarin tai keittiömestarin tehtävän hoidosta
- Vähintään 5 v kokemusta keittiötyötä laadukkaissa ravintoloissa, joissa tuotteet on valmistettu käsityönä
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun perinteikkäimmistä ravintoloista, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.
- Asiakkaitaan arvostavan ja jatkuvasti toimintaansa kehittävän työskentely-ympäristön, jossa kannetaan vastuu niin ihmisistä, kuin ympäristöstä ja jossa toimitaan tuloksellisesti.
- Hyvä maineisen yrityksen, jossa kouluttautuminen ja eteneminen on mahdollista ja joka tarjoaa työntekijöilleen Suomen parhaat henkilöstöedut.
Sinun kannattaa olla tästä tehtävästä kiinnostunut, jos olet järjestelmällinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn ja haluat johtaa ihmisiä edestä, itse esimerkillisesti ja ”hands-on” toimien, etkä kavahda kiirettä ja muuttuvia tilanteita.
Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström (040 539 4339) ja Terhi Ahokas (050 388 9600).
Tallenna hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 12.1.2022. Haastattelut käynnistetään jo hakuajan puitteissa.
HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja olemme pystyneet pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.
Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!