Rahoituspäällikkö

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior headhunterit Terhi Ahokas 050 388 9600 sekä Juhana Gyllenbögel 044 060 6665.

Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Toimintamme tavoitteena on taata HYY:n noin 26 000 opiskelijan jäsenmaksuttomuus.

Tavoitteenamme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. 130 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee.

Haemme taloustiimiimme, uuteen tehtävään, kokenutta rahoitusammattilaista.

RAHOITUSPÄÄLLIKKÖ

Vastaat konsernin rahoitusjärjestelyistä. Tehtävällä on merkittävä vaikutus konsernin tuloksentekokykyyn ja kannattavuuteen.

Tehtävänäsi on konsernin rahoituksen järjestäminen Ylvan hallituksen hyväksymällä rahoituspolitiikalla. Työ sisältää rahoituksen uudelleenjärjestelyn toteuttamisen rahoitusneuvotteluineen sekä rahoitusriskien ja -kustannusten, liiketoiminnan kassavirtojen ja lainasalkun hallintaa Ylvan strategian ja tavoitteiden mukaisesti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Tehtävässäsi teet läheistä yhteistyötä toimitusjohtajan, talouspäällikön ja kiinteistöjohtajan kanssa. Raportoit tehtävässäsi talouspäällikölle.

Menestyt tehtävässä, kun

 • Sinulla on useamman vuoden työkokemus rahoitusjärjestelyihin, rahoituksen hankintaan sekä rahoitusriskien hallintaan liittyvistä tehtävistä ja kokonaisvaltainen ymmärrys rahoituskentästä
 • Sinulla on näyttöjä onnistuneista rahoitusjärjestelyistä neuvotteluineen sekä rahoitussopimusten luonneista
 • Pystyt vaivatta antamaan asiantuntevaa näkemystä taloudesta ja rahoitusmarkkinoista
 • Osaat tuottaa laadukkaita rahoitus- ja kassavirtalaskelmia ennusteineen ja niistä johdettuja analyyseja päätöksenteon tueksi
 • Olet valmis vastaanottamaan haasteita tietäen, että tehtäväsi on yrityksen menestyksen ja omistajien tyytyväisyyden kannalta kriittinen
 • Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvän englannin kielen taidon (sekä suullinen että kirjallinen taito)
 • Katsomme kiinteistö- tai finanssitoimialakokemuksen eduksi

Ylva on vastuullinen toimija ja kestävän kehityksen suunnannäyttäjä. Meillä pääset keskeiseltä paikalta vaikuttamaan kasvavan yrityksen toimintatapoihin ja suuntaan. Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti, eikä virheitäkään pelätä. Kun ylvalaiset miettivät työkulttuuria kuvaavia tekijöitä, kulmakiviksi nousevat tulevaisuus, yhteistyö, hauskuus ja tavoitteellisuus. Ylvan tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille. Tunnustuskin on toki arvokasta ja viime vuonna Ylvan toimisto nappasikin jo neljättä kertaa Great Place to Work® -sertifikaatin.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja pidämme huolen siitä, että molemmille on aikansa. Olemme joustavia työaikajärjestelyjen ja työnteon tapojen suhteen. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior headhunterit Terhi Ahokas 050 388 9600 sekä Juhana Gyllenbögel 044 060 6665.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään su 23.4.2023. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa