Rahoituspäällikkö

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior headhunterit Terhi Ahokas 050 388 9600 sekä Juhana Gyllenbögel 044 060 6665.

Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Toimintamme tavoitteena on taata HYY:n noin 26 000 opiskelijan jäsenmaksuttomuus.

Tavoitteenamme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. 130 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee.

Haemme taloustiimiimme, uuteen tehtävään, kokenutta rahoitusammattilaista.

RAHOITUSPÄÄLLIKKÖ

Vastaat konsernin rahoitusjärjestelyistä. Tehtävällä on merkittävä vaikutus konsernin tuloksentekokykyyn ja kannattavuuteen.

Tehtävänäsi on konsernin rahoituksen järjestäminen Ylvan hallituksen hyväksymällä rahoituspolitiikalla. Työ sisältää rahoituksen uudelleenjärjestelyn toteuttamisen rahoitusneuvotteluineen sekä rahoitusriskien ja -kustannusten, liiketoiminnan kassavirtojen ja lainasalkun hallintaa Ylvan strategian ja tavoitteiden mukaisesti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Tehtävässäsi teet läheistä yhteistyötä toimitusjohtajan, talouspäällikön ja kiinteistöjohtajan kanssa. Raportoit tehtävässäsi talouspäällikölle.

Menestyt tehtävässä, kun

 • Sinulla on useamman vuoden työkokemus rahoitusjärjestelyihin, rahoituksen hankintaan sekä rahoitusriskien hallintaan liittyvistä tehtävistä ja kokonaisvaltainen ymmärrys rahoituskentästä
 • Sinulla on näyttöjä onnistuneista rahoitusjärjestelyistä neuvotteluineen sekä rahoitussopimusten luonneista
 • Pystyt vaivatta antamaan asiantuntevaa näkemystä taloudesta ja rahoitusmarkkinoista
 • Osaat tuottaa laadukkaita rahoitus- ja kassavirtalaskelmia ennusteineen ja niistä johdettuja analyyseja päätöksenteon tueksi
 • Olet valmis vastaanottamaan haasteita tietäen, että tehtäväsi on yrityksen menestyksen ja omistajien tyytyväisyyden kannalta kriittinen
 • Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvän englannin kielen taidon (sekä suullinen että kirjallinen taito)
 • Katsomme kiinteistö- tai finanssitoimialakokemuksen eduksi

Ylva on vastuullinen toimija ja kestävän kehityksen suunnannäyttäjä. Meillä pääset keskeiseltä paikalta vaikuttamaan kasvavan yrityksen toimintatapoihin ja suuntaan. Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti, eikä virheitäkään pelätä. Kun ylvalaiset miettivät työkulttuuria kuvaavia tekijöitä, kulmakiviksi nousevat tulevaisuus, yhteistyö, hauskuus ja tavoitteellisuus. Ylvan tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille. Tunnustuskin on toki arvokasta ja viime vuonna Ylvan toimisto nappasikin jo neljättä kertaa Great Place to Work® -sertifikaatin.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja pidämme huolen siitä, että molemmille on aikansa. Olemme joustavia työaikajärjestelyjen ja työnteon tapojen suhteen. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior headhunterit Terhi Ahokas 050 388 9600 sekä Juhana Gyllenbögel 044 060 6665.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään su 23.4.2023. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa