Hallituspaikan haku -valmennuksen alumnitilaisuus
Päivämäärä
22/05/2024
Aika
14:30 - 
17:00
Sijainti
Äyritie 12 C, Vantaa
Järjestäjä
Tapahtuman kotisivu
Ilmoittautuminen päättyy
21/05/2024
Tapahtuman tyyppi
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Hallituspaikan haku -valmennus on tarkoitettu hallituspaikan hakuun valmistautuvalle ehdokkaalle, mutta se soveltuu myös hallituksen jäseniä etsiville henkilöille. Valmennuksessa käydään läpi hallitushaun prosessi paitsi hakijan, myös yrityksen ja rekrytoijien näkökulmista. Kokeneet hallitushakuihin erikoistuneet Senior Headhunterit valmentavat osallistujat valmistautumaan hallitushakuun, käyvät läpi tarjolla olevia koulutuksia, verkostoja ja kanavia.

Valmennuksia on pidetty keväästä 2023 alkaen 6 kertaa ja valmennettavat tapaavat toisensa nyt 1. kertaa järjestettävässä alumnitilaisuudessa. Tilaisuus pidetään toukokuun valmennuksen perään ja sen ohjelmassa on mm. mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä aktiivista verkostoitumista.

Tilaisuuteen on varattuna myös rajattu määrä VIP-lippuja henkilöille, jotka näkevät, että tilaisuuden sisältö ja osallistujat olisivat aidosti tutustumisen arvoisia, esim. nimitysvaliokuntien jäsenille tai oman yrityksen hallituksen uudistumista pohtivalle omistajalle.

Kaikki alumnit ovat saaneet sähköpostitse kutsun tapahtumaan ja voivat ilmoittautua mukaan vastaamalla saamaansa kutsuun sähköpostitse tai tämän linkin kautta.

VIP-vieraiden ilmoittautumistoivetta varten linkki tässä.

Tilaisuuden hostina toimii 
Senior Headhunter Tarja Ilvonen 
Johtaja Board Competencies / 
InHunt Group Oy
CEO / InHunt Boards Oy

Tilaisuuden keynote speakerina toimii 
Hanna Kivelä – kansainvälinen johtaja teknologia-alan huipulta / Fujitsu Suomi, hallitusammattilainen ja vastuullisen transformaation osaaja

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa