Hyväksytty Advisory Board (HAB)
Päivämäärä
24/10/2023
Aika
12:00 - 
15:45
Sijainti
Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki
Ilmoittautuminen päättyy
Tapahtuman tyyppi

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä uraauurtava HAB-valmennus pätevöittää osallistujat Advisory Board -osaajiksi ja antaa organisaatiolle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ja osaamista.

Hyväksytty Advisory Board (HAB)-sertifikaattiin sisältyy lähi/etäpäivät ja verkossa tehtävä työkirja. Sertifioinnin jälkeen on mahdollisuus liittyä julkiseen Advisory Board -rekisteriin.

Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen ulkopuolisella sparrauksella. Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin. Lue lisää koulutuksesta tapahtuman kotisivuilta ja ilmoittaudu mukaan.

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa