Timo Viljakainen, Aluejohtaja, Senior Headhunter, Lahti

Tel: +358 40 503 5554

Timolla on takana usean vuoden Headhunter -kokemus, jonka aikana hän on hakenut menestyksekkäästi hallitusjäseniä, ylintä- ja keskijohtoa sekä asiantuntijoita asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti niin pörssi-, pk-ja perheyrityksiin. Lisäksi Timo on hakenut henkilöitä moniin kunta- ja kaupunkiomisteisiin yrityksiin lukuisiin eri tehtäviin. Suorahaun sekä rekrytoinnin lisäksi Timo on valmentanut henkilöitä auttaakseen heitä uudelleensijoittumisessa.

Timolla on reilun 30 vuoden kokemus myynti-, asiakaspalvelu- ja asiakasprosesseista sekä niiden kehittämisestä. Edellä mainittujen lisäksi ydinosaamiseen kuuluvat laskutus ja taloushallinnon sekä luotonhallinnan prosessit. Timolla on vankka kokemus energia-alalta, konepajateollisuudesta sekä palveluliiketoiminnasta.

”Tulen mielelläni keskustelemaan kanssasi suorahakuun, rekrytointiin sekä henkilöstön uudelleen sijoittumiseen (Outplacement) asioissa. Soita +358 40 503 5554 / Timo Viljakainen tai lähetä sähköpostia timo.viljakainen@inhunt.fi”

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa