Etsitkö headhunteria, joka löytää Suomen parhaat osaajat ICT-alan ja kyberturvallisuuden tehtäviin?

Jaa somessa:

Yrityksen menestyksen kulmakivi on sen kyky tunnistaa ja houkutella parhaita osaajia. Erityisesti ICT-alan ja kyberturvallisuuden tehtäviin rekrytoitaessa tämä tarkoittaa pätevien asiantuntijoiden löytämistä, joilla on syvällinen toimialaosaaminen. InHuntin suorahakupalvelu astuu kuvioon varmistaakseen, että yrityksesi voi luottaa saavansa juuri oikeaa toimialaosaamista. Olemme koonneet yhteen osaajapooleja, joissa headhuntereilla itsellään on vahva toimialan asiantuntemus. Näin saadaan varmistettua ehdokkaiden paras mahdollinen sopivuus ja osaaminen haettavaan tehtävään.

InHuntin vahvuutena on ymmärrys siitä, että suorahaku on enemmän kuin pelkkä tehtävälista. Se on investointi tulevaisuuteen, joka vaatii erityisosaamista, erityisesti ICT-alalla ja kyberturvallisuudessa, jotka ovat jatkuvassa muutoksessa. Tässä blogissa käsittelemme, miksi suorahaku, jossa on vahva painotus toimialaosaamiseen, on avain menestyksekkääseen rekrytointiin. 

Miten ICT-alan ja kyberturvallisuuden toimialaosaaminen näkyy rekrytoinnissa?

ICT-ala ja kyberturvallisuus ovat ainutlaatuisia toimintaympäristöiltään ja vaativat syvällistä ymmärrystä niiden monimutkaisuudesta. Yrityksellä, joka ymmärtää toimialansa erityispiirteet, on etulyöntiasema kilpailijoihinsa nähden. InHuntilla tiedämme, että menestyksekäs rekrytointi edellyttää headhuntereilta paitsi laajaa kokemusta, niin myös vahvaa toimialaosaamista.

Headhuntereiden valitseminen toimialaosaamisen perusteella tuo monia etuja verrattuna headhuntereihin, joilla ei ole vahvaa kokemusta tai tuntemusta kyseiseltä toimialalta 

Headhunterit, joilla on toimialaosaamista, tuntevat kyseisen alan erityispiirteet, haasteet ja mahdollisuudet. Tämä syvällinen ymmärrys auttaa heitä tunnistamaan parhaiten organisaatiolle sopivat osaajat, tietämään mistä löytää heidät, sekä houkuttelemaan heitä oikealla tavalla.
Omakohtainen toimialan työkokemus auttaa headhuntereita ymmärtämään myös paremmin organisaation kulttuuria ja vaatimuksia. Tämä nopeuttaa valintaprosessia ja varmistaa, että ehdokkaat sopivat organisaation tarpeisiin ja näin pystytään tekemään syvällisempiä arviointeja ehdokkaiden substanssiosaamisesta.
Headhunterit, jotka tuntevat toimialan, pystyvät kommunikoimaan tehokkaammin sekä asiakkaiden että ehdokkaiden kanssa. He ymmärtävät alan kielen ja pystyvät välittämään relevanttia tietoa selkeästi. He osaavat paremmin ennustaa toimialan tulevia trendejä. He todennäköisesti saavat aikaan onnistuneempia rekrytointeja, koska he ymmärtävät paremmin, mitkä ovat tehtävän kannalta kriittiset tekijät ja millainen osaaminen ehdokkaalla tulee olla.

Kokemusta suoraan kentältä ja verkostojen voima

InHuntin ICT-alan ja kyberturvallisuuden osaajapoolista löytyy tarkoin valittu joukko headhuntereita, joilla on kokemusta muun muassa digitalisoinnin johtotehtävistä, pilvipalveluiden rakentamisesta, markkinoinnista ja kriisiajan johtamisjärjestelmistä, sekä kyberturvallisuuden suunnittelusta. Yhdessä he muodostavat vaikuttavan osaajajoukon, joka on valmis tuomaan lisäarvoa yrityksesi menestystarinaan.

InHuntin osaajapooleihin kuuluvat headhunterit eivät ole vain alan konkareita, vaan heillä on myös mittavat verkostot Suomessa ja ulkomailla. Esimerkiksi entinen Microsoftin Suomen toimitusjohtaja on yksi osaajapoolimme jäsenistä. Tämä tarkoittaa, että kun etsimme sopivaa ehdokasta, voimme luottaa siihen, että verkostomme ulottuvat syvälle alan ytimeen. Kun etsit parhaita osaajia ICT-alalle ja kyberturvallisuuteen, voit turvautua joukkoon, joka ei pelkästään tunne alaa, vaan on näyttänyt osaamisensa käytännössä. 

Valitse ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajat etsimään parhaat ehdokkaat avaintehtäviisi

InHuntilla ymmärrämme, että menestyksekäs suorahaku ICT-alalla ja kyberturvallisuudessa vaatii enemmän kuin pelkkää rekrytointiosaamista. Se vaatii syvää toimialaosaamista, kokemusta ja vahvoja verkostoja. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että headhuntereillamme on kaikki nämä elementit, sekä lisäksi syvää tehtäväosaamista useista toimialan tehtävistä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Kun etsitte seuraavaa avainhenkilöä yritykseenne, valitkaa kumppaniksi InHunt ja varmistakaa, että osaamista on juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan. 

Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja varata ilmainen konsultaatio osaajiemme kanssa. Siitä on varmuudella hyötyä, kun tarvitset parhaan osaajan töihin.

Jaa somessa:
Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa