Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?

Jaa somessa:

InHunt Group Oy:n senior Headhunter Harri Roivanen: ”Meidän ICT-alan ja kyberturvallisuuden tiimissä on alansa konkareita, kuten entinen Microsoft Suomen toimitusjohtaja. Verkostojemme avulla etsimme organisaationne tarpeisiin sopivan ja pätevän osaajan”.

Suomen suurin suorahakutoimija, InHunt Group Oy, valitsee huolellisesti headhunterit eri osaajapooleihin. Senior headhunter Harri Roivaisen mukaan ICT-alan sekä kyberturvallisuuden osaajapoolissa on vain alansa huippuosaajia. Heillä on kokemusta digitalisoinnin johtotehtävistä, pilvipalveluiden rakentamisesta, markkinoinnista, kriisiajan johtamisjärjestelmistä ja kyberturvallisuuden suunnittelusta.

 ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi entinen Microsoftin Suomen toimitusjohtaja on yksi osaajapoolimme jäsenistä. Tiimillämme on kyky tunnistaa ja houkutella päteviä asiantuntijoita asiakkaidemme tarpeisiin, parantaa yrityksen lisäarvoa ja tuloksentekokykyä, lupaa Roivainen.

Ymmärrettävä alan kieli ja trendit

InHuntin rekrytoinnista vastaavilla headhuntereilla on vahva toimialaosaaminen. Pätevien asiantuntijoiden etsiminen ja rekrytointi on huomattavasti helpompaa, kun headhunterilla itsellään on korkeatasoinen ICT-alan ja kyberturvallisuuden osaaminen. Headhuntereillamme on kyky kommunikoida sekä asiakkaiden että potentiaalisten asiantuntijoiden kanssa. He ymmärtävät alan kielen ja voivat välittää relevanttia tietoa selkeästi. Alan syvällinen ymmärrys ja kyky ennustaa tulevia alan trendejä on edellytys onnistuneille rekrytoinneille. InHuntin headhunterit varmistavat osaamisen lisäksi rekrytoitavan sopivan persoonallisuuden haettavaan tehtävään.

Suorahaku on investointi tulevaisuuteen

Roivanen korostaa, että suorahaku on yrityksen investointi tulevaisuuteen alalla, jossa sähköiset verkkojärjestelmät ovat jatkuvassa muutoksessa ja niihin kohdistuvat uhkat ja häiriöt ovat kasvava uhka organisaatioiden toimintaympäristöissä. ICT-alan ja kyberturvallisuuden rekrytointiprosesseissa headhunterin toimiala- ja substanssiosaaminen on välttämätöntä. 

Kun yrityksesi etsii seuraavaa avainhenkilöä ICT-alalla tai kyberturvallisuudessa, InHunt kumppanina varmistaa, että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä tulevaisuudessa. Huippuosaajamme tarjoavat asiakkaillemme ilmaisen konsultaation, jossa selvitetään yksityiskohtaisesti, miten voimme etsiä mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin sopivan huippuluokan asiantuntijan.

Helpoiten otat yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta: varaa maksuton konsultaatio, klikkaa toimialaksi ”ICT-ala ja kyberturvallisuus” ja täytä yhteystiedot. Yhteydenotto on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.  

InHuntin headhunterit ennustamassa ICT-alan ja kyberturvallisuuden tulevia trendejä, mikä on edellytys onnistuneille rekrytoinneille.

Jaa somessa:
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa