Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?

Jaa somessa:

InHunt Group Oy:n senior Headhunter Harri Roivanen: ”Meidän ICT-alan ja kyberturvallisuuden tiimissä on alansa konkareita, kuten entinen Microsoft Suomen toimitusjohtaja. Verkostojemme avulla etsimme organisaationne tarpeisiin sopivan ja pätevän osaajan”.

Suomen suurin suorahakutoimija, InHunt Group Oy, valitsee huolellisesti headhunterit eri osaajapooleihin. Senior headhunter Harri Roivaisen mukaan ICT-alan sekä kyberturvallisuuden osaajapoolissa on vain alansa huippuosaajia. Heillä on kokemusta digitalisoinnin johtotehtävistä, pilvipalveluiden rakentamisesta, markkinoinnista, kriisiajan johtamisjärjestelmistä ja kyberturvallisuuden suunnittelusta.

 ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi entinen Microsoftin Suomen toimitusjohtaja on yksi osaajapoolimme jäsenistä. Tiimillämme on kyky tunnistaa ja houkutella päteviä asiantuntijoita asiakkaidemme tarpeisiin, parantaa yrityksen lisäarvoa ja tuloksentekokykyä, lupaa Roivainen.

Ymmärrettävä alan kieli ja trendit

InHuntin rekrytoinnista vastaavilla headhuntereilla on vahva toimialaosaaminen. Pätevien asiantuntijoiden etsiminen ja rekrytointi on huomattavasti helpompaa, kun headhunterilla itsellään on korkeatasoinen ICT-alan ja kyberturvallisuuden osaaminen. Headhuntereillamme on kyky kommunikoida sekä asiakkaiden että potentiaalisten asiantuntijoiden kanssa. He ymmärtävät alan kielen ja voivat välittää relevanttia tietoa selkeästi. Alan syvällinen ymmärrys ja kyky ennustaa tulevia alan trendejä on edellytys onnistuneille rekrytoinneille. InHuntin headhunterit varmistavat osaamisen lisäksi rekrytoitavan sopivan persoonallisuuden haettavaan tehtävään.

Suorahaku on investointi tulevaisuuteen

Roivanen korostaa, että suorahaku on yrityksen investointi tulevaisuuteen alalla, jossa sähköiset verkkojärjestelmät ovat jatkuvassa muutoksessa ja niihin kohdistuvat uhkat ja häiriöt ovat kasvava uhka organisaatioiden toimintaympäristöissä. ICT-alan ja kyberturvallisuuden rekrytointiprosesseissa headhunterin toimiala- ja substanssiosaaminen on välttämätöntä. 

Kun yrityksesi etsii seuraavaa avainhenkilöä ICT-alalla tai kyberturvallisuudessa, InHunt kumppanina varmistaa, että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä tulevaisuudessa. Huippuosaajamme tarjoavat asiakkaillemme ilmaisen konsultaation, jossa selvitetään yksityiskohtaisesti, miten voimme etsiä mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin sopivan huippuluokan asiantuntijan.

Helpoiten otat yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta: varaa maksuton konsultaatio, klikkaa toimialaksi ”ICT-ala ja kyberturvallisuus” ja täytä yhteystiedot. Yhteydenotto on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.  

InHuntin headhunterit ennustamassa ICT-alan ja kyberturvallisuuden tulevia trendejä, mikä on edellytys onnistuneille rekrytoinneille.

Jaa somessa:
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa