B2B-asiakkuusjohtaja

Koko Suomi / Suomi

Marita Vuorinen p. 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505, pia.siukosaari@inhunt.fi

Tapio Konserni on jo yli 115 vuoden ajan kasvattanut suomalaisten metsän tajua. Tapio on riippumaton, kokenut ja viisas metsäntuntija, joka ajaa yhtä asiaa: Suomen metsien hyvinvointia ja sitä kautta suomalaisten hyvinvointia. Tapio tarjoaa uusimpaan tutkimukseen perustuvaa faktatietoa ja asiantuntijapalveluita, karttoja, kirjoja sekä tehokkaita ratkaisuja metsien kestävään hyödyntämiseen.

Tapio tuottaa metsään ja luontoon liittyvää riippumatonta tietoa ja toimintavaihtoehtoja, jotka tuovat mm. ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden näkökulmat taloudellisten arvojen rinnalle. Ydinosaamistamme ovat metsien hoito, metsäluonto, puhtaat vedet ja metsien ennallistaminen, metsävarojen hallinta, paikkatiedon hyödyntäminen sekä viestintä. Tapion liikevaihto on noin 15 meur ja henkilöstöä noin sata. Valtio toimijoineen, kunnat sekä metsäalan toimijat ovat keskeisiä asiakkaitamme, ja olemme nyt kehittämässä edelleen palveluiden tarjontaamme metsä-, ympäristö- ja luontoalan yrityksille.  

Nyt etsimme yritysmyyntiin innovatiivista, digitaalisesti orientoitunutta B2B-asiakkuusjohtajaa kasvattamaan yritysmyyntiämme

Tehtäväsi on tekemällä, innostamalla ja johtamalla rakentaa ja toteuttaa B2B-myyntiämme. Liikut ahkerasti asiakaspinnassa, tunnistat asiakastarpeita ja kehität asiakkaita hyödyntäviä asiantuntijapalveluita. Ymmärrät asiakkaittemme liiketoimintaa ja tunnistat Tapion tarjoamasta asiakkaiden menestystä tukevia ratkaisuja.

Vastaat Tapio Palveluiden B2B-myynnistä, myyntityön systematisoinnista ja CRM:n sekä myyntityön kehittämisestä.

Tehtävä on uusi ja valittavalla on mahdollisuus kehittää toimintamalleja itse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiantuntijapalveluiden myynti- ja asiakastyöstä sekä metsäalan kehitystehtävistä ja konsultoinnista. Sinulla on myös markkinointikokemusta. Olet utelias ja innovatiivinen tiimipelaaja ja työskentelytapasi on systemaattinen. Näet uusia mahdollisuuksia, keksit ratkaisuja – ja osaat myydä näitä asiakkaille.

Jos metsä ja luonto ovat sinulle tärkeitä, tämä on sinulle arvojasi vastaava paikka!
Tapio on myös todistetusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Meillä viihdytään ja kehitytään. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen toimenkuvan, asiantuntevat kollegat ja hyvät henkilökuntaedut.

Haethan paikkaa alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Marita Vuorinen p. 050 486 3848 ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
eCom Sales & Customer Director
Aluejohtaja Turku, Nobina
Head of Ship Design
Business Development Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

RaaS vs. Perinteinen rekrytointi: Kumpi sopii yrityksellesi? Kuvassa henkilöt keskustelevat kokoushuoneessa.
RaaS vs. perinteinen rekrytointi: Kumpi sopii yrityksellesi?
Oikeiden lahjakkuuksien löytäminen voi olla haaste yrityksille nykyään, johtuen useilla toimialoilla vallitsevasta osaamisvajeesta ja merkittävästä muutoksesta...
Rekrytointi Startupeihin. Kuvassa henkilöt suunnittelevat 3D-mallia yhdessä tietokoneella toimistolla.
Rekrytointi startupeihin: Yleiskatsaus
Nykyisessä erittäin kilpaillussa liiketoimintaympäristössä oikeiden lahjakkuuksien palkkaaminen on haastavaa. Tämä on vielä haastavampaa startupeille, joilla...
InHuntGroup_TTK_AsiakasQuote_1200px_3
Uusi HR- ja kehitysjohtaja löytyi ketterästi suorahaulla
Työturvallisuuskeskus ry (TTK ry) on suomalaisten työmarkkinajärjestöjen hallinnoima järjestö, joka tarjoaa tietoa, koulutusta ja välineitä turvallisten ja terveellisten...
InHuntGroup_Biila_AsiakasQuote_1200px_3
Kaikki lähtee liikkeelle kunnon pohjatöistä –profiilinmäärittely ohjaa oikeiden tekijöiden luo
Biila Solutions Oy on vuonna 2008 opiskelijavoimin perustettu autojen siirtopalveluja tarjoava teknologiayritys. Lue yhteistyöstä InHunt Groupin kanssa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C
    (vastaanotto Äyritie 12 B)
    01510 Vantaa