• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen p. 0400-467 792

Työmarkkinajohtaja/Suomen Varustamot

Suomen Varustamot ry:n jäsenistöön kuuluu 25 ulkomaan liikennettä harjoittavaa varustamoa. Yhdistys edeltäjineen on tuonut esiin suomalaisten varustamojen tarpeita elinkeino- ja työmarkkinapolitiikassa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti jo vuodesta 1917. Suomalainen varustamoelinkeino on teknologian ja ympäristöinnovaatioiden edelläkävijä, ja on vahvasti mukana kehittämässä uusia ratkaisuja vähäpäästöiseen merenkulkuun. Suomen Varustamot edistää elinkeinonsa kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä proaktiivisella vaikuttamisella myös kansainvälisesti. Kansainväliset kattojärjestömme ovat Euroopan tasolla European Community Shipowners Associations (ECSA) ja globaalilla tasolla International Chamber of Shipping (ICS).

Nykyisen Työmarkkinajohtajamme eläköityessä haemme nyt ammattitaitoiseen joukkomme TYÖMARKKINAJOHTAJAA vastaamaan neuvotteluprosessista ja työmarkkinatoiminnan kokonaisuudesta. Sinulta löytyy laaja-alainen kokemus työehtosopimusneuvotteluista sekä kokemusta työmarkkinajuridiikasta. Sinulla on kokemusta verkostojohtamisesta ja olet luonteeltasi verkostoituja. Tunnet TES-toiminnan ja olet taitava neuvottelija.

Henkilönä olet analyyttinen, luotettava, yhteistyökykyinen ja sosiaalisesti älykäs tiimipelaaja. Vuorovaikutus- ja kommunikointitaitojesi avulla olet uskottava yhteistyökumppani. Olet pitkäjänteinen ja tinkimätön etkä kavahda kiireisiäkään tilanteita. Sinulla on korkea työmoraali ja hallitset kokonaisuudet. Toimintatapasi on rakentava ja ratkaisulähtöinen. Kykysi priorisoida helpottaa vaikeidenkin asioiden eteenpäin vientiä.

Toiminnan luonteesta johtuen hallitset kotimaisten kielten lisäksi Englannin kielen. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Pääset merkittävään rooliin organisaatiossa, jonka menestyminen perustuu oikeaan asenteeseen ja kovaan osaamiseen. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle. Roolisi on merkittävä myös hallitustyöskentelylle.

Tarjoamme erittäin mukavan ja joustavan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi niin hae tehtävää viimeistään ke 19.1.2022 alla olevalla lomakkeella.

Hae paikkaa