• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528.

Savox Communications Oy Ab on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja –laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Konsernin liikevaihto noin 40 milj € ja omaa voimakkaan kasvustrategian. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Yhtiöllä on omia toimipisteitä Suomessa, Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa sekä edustusta yli 20 eri maassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Etelä-Suomessa.

Haemme nyt yhtiölle

Account Executive, European Sales tittelille kansainvälisen myynnin ammattilaista.

Toimit yhtiön yhtenä keskeisenä henkilönä uudessa kasvustrategiassa, joten tärkeä tekijä on ymmärtää kasvun toteuttamisen vaatimukset.

Tehtäväsi on toimia nykyisten pääasiassa Euroopassa toimivien asiakkuuksien kanssa. Toteutat lisämyyntiä ja asiakkuuden arvon kasvattamista. Avaat uusia keskusteluyhteyksiä nykyisten asiakkuuksien kanssa, jossa kohteena ovat esim. julkisen sektorin tai asiakasyrityksen uudet yksiköt ja uudet päättävät henkilöt.

Osaat avata nykyisen asiakkuuden uusien yksiköiden kanssa keskustelut ja kartoittaa kokonaisuutta, jossa painopiste on asiakkaan tilanteessa, tarpeissa ja mahdollisuuksissa. Sinulla on taito keskustella ratkaisuhakuisesti ja löytää yhteisen toiminnan avainkohtia, jotka johtavat kokonaisvaltaisen ratkaisun tarjousprosessiin sekä viedä asiakaskohtainen ratkaisu ja myyntiprojekti kaupalliseen lisämyyntilopputulokseen.

Onnistut, kun hallitset myyntityön ja asiakkuuden hallinnan, kvartaalitason suunnittelun ja toimit sujuvassa yhteistyössä tuotekehityksen, laadun, tuotehallinnan ja tukitoimintojen kanssa. Työkieli on Englanti, Saksan ja Ranskan kielitaidosta on etua.

Asiakkailla on keskusteluissa mukana hierarkian eri tasoja, joten pystyt kommunikoimaan kaikkien päättävien tahojen kanssa ja avaamaan ovia päätöksentekijöihin.

Kasvu tuo mukanaan useita eri asiakkuustiimejä ja pääset johtamaan niitä myynnin eturintamassa toimien.

Menestyt, kun sinulla on tuloksellisen myyntityön toteuttamisen päättäväistä läpivientiasennetta sekä kunnianhimoa. Olet tottunut toimimaan Eurooppa-tason kansainvälisissä asiakkuuksissa aktiivisesti myynnin eturintamassa.

Savox Communications Oy Ab tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi monipuolisen, haastavan ja itsenäisen myynnin avainhenkilön roolin kasvavassa yhtiössä. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti kansainvälisessä ja jo nyt erittäin menestyvän yhtiön toimintaympäristössä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja menestyä kansainvälisessä ympäristössä menestyvän konsernin kasvussa.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 21.07.2020 mennessä InHunt Group Oy:n www.inhunt.fi  sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.

Closed