• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Toimitusjohtaja Jaakko Kiander, puh. 050 583 8599 (jaakko.kiander@keva.fi). Tavoitat hänet puhelimitse parhaiten torstaina 16.12. klo 15.30 - 16.30 ja maanantaina 20.12. klo 9.00 - 10.00. Lisäksi tietoja antavat InHuntin Senior Headhunter Harri Vuontelo (harri.vuontelo@inhunt.fi), puh. 044 577 1204, sekä Senior Headhunter Jari Tourunen (jari.tourunen@inhunt.fi), puh. 0400 560 836.

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön ja Suomen Pankin eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla. Palvelemme yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 60 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 500 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.

 Haemme Kevaan aktuaarijohtajaa

 vastaamaan Kevan aktuaaritoimesta ja rahoituslaskennasta. Rahoitussuunnitteluyksikkö vastaa Kevan jäsenyhteisöjen eläkejärjestelmän rahoituksen suunnittelusta ja aktuaari- ja tilastotehtävistä, mm. eläkemaksujen laskuperusteiden valmistelusta ja ylläpidosta sekä tilasto- ja raportointipalvelusta.

Aktuaarijohtajana

 • vastaat valtion eläkemaksujen laskuperusteiden ja maksupäätösten valmistelusta valtiovarainministeriölle
 • esittelet hallitukselle ja valtuutetuille Kevan jäsenyhteisöjen eläkejärjestelmän rahoituksen suunnitteluun ja eläkemaksuihin liittyviä asioita
 • osallistut eläketurvan kehittämiseen, työeläkealan yhteistyöhön ja sidosryhmätyöhön
 • vastaat esimiehenä 12 hengen yksikön prosessien jatkuvasta kehittämisestä.

Kehität toimintaamme ja palveluitamme, jotka muuttuvat digitalisoituvassa toimintaympäristössä sekä tuet hallituksen päätöksentekoa ja Kevan suunnittelua.

Tarjoamme sinulle

Olemme alamme uudistaja. Työn itsenäisyys, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja työn ammatillinen haasteellisuus ovat meillä keskeisiä työhyvinvoinnin elementtejä. 

Meillä teet työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. Saat 

 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa 
 • osaavan, innostavan ja kannustavan asiantuntijajoukon johdettavaksesi
 • arvostetun ja vakaan työnantajan tuen.

Keva on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Käytössäsi on viihtyisä työympäristö Helsingin Kaisaniemessä sekä hyvät etätyömahdollisuudet sekä joustavat työajat ja -tavat.

Odotamme sinulta

Menestyt parhaiten tehtävässä, jos sinulla on

 • ylempi korkeakoulututkinto
 • SHV-tutkinto tai vastaava osaaminen
 • kokemusta johtamisesta ja esihenkilötyöstä
 • kyky priorisoida ja tehdä päätöksiä sekä uudistaa toimintaa.

Sinulla on lisäksi erinomaiset neuvottelu-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ja kyky viestiä selkeästi ja uskottavasti. Sinulla on valmentava ote työsuoritusten ohjaamiseen ja hyvät suomen, ruotsin ja englannin kielen taidot. Tehtävässä menestymisessä auttaa kokemus eläke- tai vakuutusliiketoiminnasta.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jaakko Kiander, puh. 050 583 8599 tai jaakko.kiander@keva.fi. Tavoitat hänet puhelimitse parhaiten torstaina 16.12. klo 15.30 – 16.30 ja maanantaina 20.12. klo 9.00 – 10.00. Rekrytoinnissa meitä avustaa InHunt Group. InHuntissa lisätietoja antavat Senior Headhunter Harri Vuontelo (harri.vuontelo@inhunt.fi), puh. 044 577 1204, sekä Senior Headhunter Jari Tourunen (jari.tourunen@inhunt.fi), puh. 0400 560 836.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä 31.12.2021 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Haku alkaa: 8.12.2021 Haku päättyy: 31.12.2021 klo 16.00

Hae työpaikkaa

Closed