• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Vantaa
  • Lisätietoja antaa

    Listätietoja tehtävästä antaa Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Jopera Oy on vakavarainen, luotettava ja parhaan luottoluokituksen omaava perheyritys. Jopera on rakentanut tuhansia omakoti-, paritalo- ja rivitalokoteja lähes 30 vuoden ajan. Liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja työntekijöitä 65 henkeä sekä lisäksi osaava kumppaniverkostomme. Päätoiminta-alueitamme ovat pääkaupunkiseutu, Oulun seutu ja Pirkanmaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle

ALUEJOHTAJAA

Johdat yhtiön pääkaupunkiseudun toimintaa: ohjaat myyntiä, tuet työnjohtoa, hankit tontteja asuntotuotantoon, vastaat henkilöresursseista sekä yksikön joustavasta, kustannustehokkaasta ja vastuullisesta toiminnasta, suunnittelusta kohteen luovutukseen saakka. Raportoit yhtiön omistajille ja olet johtoryhmän jäsen.

Sinulla on näyttöjä itsenäisestä johtamistyöstä, kokemusta rakennustyömaan työnjohdosta, tuntemusta alueen rakennusmääräyksistä ja -ohjeista sekä ratkaisukykyä haasteiden ratkaisemisessa.
Sinulla on työmaakokemus omakotityömailta ja/tai aluerakentamiskohteista, asiakaspalveluosaamista ja johtajuutta vastata koko yksikön käytännön toiminnasta. Tunnet pientalorakentamisen prosessin kokonaisuudessaan. Olet läheisesti tekemisissä asiakkaiden, oman henkilökunnan, yhteistyökumppaneiden ja rakennusviranomaisten kanssa, joten tehtävässä menestymisessä tarvitaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.
Henkilönä olet positiivinen, kuunteleva, kannustava, päätöksentekokykyinen ja oikealla tavalla jämäkkä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössä, jossa henkilökunnan kesken on hyvä henki ja tekemisen meininki, ja jossa luotetaan henkilökuntaan ja heidän osaamiseensa. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja se kasvaa maltillisesti ja kannattavasti. Yrityksessä panostetaan tyytyväiseen asiakkaaseen ja hyvään sisäiseen työtyytyväisyyteen, jossa onnistumista kuvaa pitkät työsuhteet. Saat kilpailukykyisen palkan ja yrityksen tarjoamat edut.

Hae tehtävää alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132 ja stig.hedberg@inhunt.fi.

Hae paikkaa