• Yrityksen nimi
    Anonyymi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Toimeksiantajamme on vakavarainen, kannattavasti toimiva ja hyvämaineinen rakennusalan pk-yritys. Se tarjoaa ja rakentaa yksityisasiakkaille yksilöllisiä ja laadukkaita muuttovalmiita koteja ja huviloita sekä rakentaa as oy -muotoisia aluerakentamiskohteita. Yritys toimii Suomessa muutamilla kasvukeskusalueilla ja niiden ympäristökunnissa ja on toiminut jo muutaman kymmenen vuoden ajan.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle

ALUEJOHTAJAA

Johdat yhtiön pääkaupunkiseudun toimintaa: ohjaat myyntiä, tuet työnjohtoa, vastaat henkilöresursseista sekä yksikön joustavasta, kustannustehokkaasta ja vastuullisesta toiminnasta, suunnittelusta kohteen luovutukseen saakka. Raportoit yhtiön omistajille ja olet johtoryhmän jäsen.

Sinulla on näyttöjä itsenäisestä johtamistyöstä, kokemusta rakennustyömaan työnjohdosta, tuntemusta alueen rakennusmääräyksistä ja -ohjeista sekä ratkaisukykyä haasteiden ratkaisemisessa.
Sinulla on työmaakokemus omakotityömailta ja/tai aluerakentamiskohteista, asiakaspalveluosaamista ja johtajuutta vastata koko yksikön käytännön toiminnasta. Tunnet pientalorakentamisen prosessin kokonaisuudessaan. Olet läheisesti tekemisissä asiakkaiden, oman henkilökunnan, yhteistyökumppaneiden ja rakennusviranomaisten kanssa, joten tehtävässä menestymisessä tarvitaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.
Henkilönä olet positiivinen, kuunteleva, kannustava, päätöksentekokykyinen ja oikealla tavalla jämäkkä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössä, jossa henkilökunnan kesken on hyvä henki ja tekemisen meininki, ja jossa luotetaan henkilökuntaan ja heidän osaamiseensa. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja se kasvaa maltillisesti ja kannattavasti. Yrityksessä panostetaan tyytyväiseen asiakkaaseen ja hyvään sisäiseen työtyytyväisyyteen, jossa onnistumista kuvaa mm. pitkät työsuhteet. Saat kilpailukykyisen palkan ja yrityksen tarjoamat edut.

Hae tehtävää alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi.Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132 ja stig.hedberg@inhunt.fi.

Hae paikkaa