• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa
    Senior Headhunter Jarkko Huotari p. 040 355 8677

Villeroy & Boch Gustavsberg Oy:n pääkonttori sijaitsee Gustavsbergissä, Ruotsissa. Yhtiöllä on lukuisia myyntikonttoreita Pohjoismaiden alueella (mukaan luettuna Baltia). Gustavsberg on saksalaisen Villeroy & Boch AG:n tytäryhtiö – se on yksi suurimmista kylpyhuoneratkaisujen valmistajista Euroopassa.

Haemme toimeksiantajamme huippujoukkueeseen ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Kykenet tekemään pitkäjänteistä ja tuloksellista myyntityötä Uudenmaan alueella. Asiakkainasi ovat tekniset tukkukaupat, urakoitsijat sekä rakennusliikkeet.

Pääset työskentelemään molempien arvostettujen brändien kanssa. Teet ratkaisumyyntiä hyödyntäen uusinta myynnillistä tekniikkaa. Tuotevalikoimaasi kuuluvat wc-istuimet, hanat sekä muut kylpyhuonekalusteet – kaikki oman alansa arvostettuja huipputuotteita.

Saat työssäsi koko myyntitiimin tuen sekä riittävästi vapautta tehdä sitä mistä pidät ja mistä saat energiaa – palvella asiakkaita ja tehdä kauppaa. Työssä menestyt, kun sinulla on kyky ja halu tehdä hyvää yhteistyötä asiakkaiden, sidosryhmien, sekä koko Villeroy & Boch Gustavsberg Oy:n henkilöstön kanssa, erityisesti kenttäkollegat, myyntipalvelu ja tekninen tuki.

Sinulla on myös kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä teknisessä tukkukaupassa – tavarantoimittajan roolissa – mielellään LVI- tai sähköalalta. Pystyt organisoimaan, toteuttamaan sekä saattamaan tuloksellisesti maaliin erityyppisiä neuvottelutilanteita.  Kunnia-asiasi on varmistaa, että myymiesi palveluiden ja tavaroiden laatu pysyy sovittuna.

Uuden laitahyökkääjän paikka on nyt auki. Tule mukaan ja liity tiimiimme: meillä on hyvä tekemisen meininki, runsaasti boostia sekä hyvä mahdollisuus menestyä!  Tukenasi myyntitiimimme ohella on kokenut myyntijohtajamme, joka odottaa vahvistusta aikaansaavaan joukkueeseensa!

Hae paikkaa