• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Itä- ja Pohjois-Suomi
 • Lisätietoja antaa

  Stig Hedberg 044 330 3132 ja Harri Knaapi 045 869 8228.

EJOT on kansainvälisesti tunnettu kiinnitysteknologian edelläkävijä yli 90 vuoden kokemuksella. Saksalaisella perheyhtiöllä on yli 3500 työntekijää ja 34 myynti- ja tuotantoyhtiötä maailmanlaajuisesti (liikevaihto 550 M€). Pääasiakasryhmät ovat rakennus- ja autoteollisuudessa. EJOT on kiinnitysteknologian haasteiden ratkaisija, joka toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Sormat on osa EJOT-konsernia, jossa toimimme ankkurointiteknologian osaamiskeskuksena.

Vuonna 1970 perustettu Sormat Oy on Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeita valmistava ja markkinoiva yritys. Asiakkainamme ovat eurooppalaiset rakennusliikkeet ja tekninen tukkukauppa. Myynnistämme 70 prosenttia tulee viennistä. Pääkonttorimme ja kotimainen tuotantolaitos sijaitsevat Turun kupeessa, Ruskon kunnassa. Olemme n. 80 henkilön ammattilaisjoukkue. Viime vuonna teimme liikevaihtoa 17 M€ ja tulevilta vuosilta odotamme vakaata ja kannattavaa kasvua. 

Haemme Itä- ja Pohjois-Suomen alueelle vastuullista ja itsenäisen työskentelykyvyn omaavaa

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi budjetoidusta myynnistä ja tavoitteista. Asiakkaasi koostuvat tukkuliikkeistä, rautakaupoista, kiinnitystarvikkeiden erikoisliikkeistä, rakennus- ja asennusliikkeistä sekä järjestelmävalmistajista. Toimenkuvasi sisältää aktiivisen yhteydenpidon olemassa oleviin asiakkaisiin ja asiakassuhteen jatkuvan kehittämisen. Tehtävä sisältää myös uusasiakashankintaa.
Raportoit myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta:

 • Kokonaisuuksien ymmärrystä ja hallintaa.
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta vastuullisesta myyntityöstä.
 • Näyttöä aikaisemmasta tuloksenteosta.
 • Rakennusteknistä osaamista.
 • Ammatillista asennetta ja käyttäytymistä.
 • Kykyä tulla toimeen asiakkaidemme organisaatioiden eri tasolla työskentelevien ihmisten kanssa.
 • Vahvaa vuorovaikutus- ja neuvottelukykyä.
 • Tavoitehakuista asennetta ja persoonallista särmää.
 • Osana kansainvälistä konsernia englannin kielen taito on välttämätön.

Työskentelet pääasiassa asiakkaiden luona ja kotitoimistoltasi käsin. Matkustuspäiviä kertyy n. 3-4 viikossa, joten sinulla on hyvä matkustus- ja autoiluvalmius. Asiakasalue on laaja ja kotipaikkakuntasi voi olla esimerkiksi Kuopio, Kajaani, Joensuun -akselilla. Auto ja muut työkalut tulevat työnantajan puolesta. Sinulla on vapaus suunnitella aikataulusi itsenäisesti ja hoitaa tehtävää oman suunnitelmasi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle hyvät menestymismahdollisuudet mukavassa työporukassa. Saat olla mukana rakentamassa ja kehittämässä yrityksemme tulevaisuutta. Työssä viihtyminen on meille tärkeää ja panostamme pitkäikäiseen työsuhteeseen sekä toimivaan yhteistyöhön. Saat työhösi perusteellisen perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta toimialaamme sekä tuoteratkaisuihimme liittyen.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Headhunterit Stig Hedberg 044 330 3132 ja Harri Knaapi 045 869 8228.

Hae paikkaa