Aluemyyntipäällikkö

Helsinki tai Kaakkois- Suomi / Kymenlaakso / Päijät-Häme / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 0400 239 245 ja Atte Andersson p. 044 975 5602.

Osana kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia olemme mukana rakentamassa kestäviä ja erinomaisia elinympäristöjä. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Saint-Gobainin tunnetuimmat rakennusalan brändit Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, Leca, PAM ja Weber. Suomessa Saint-Gobain tähtää hiilineutraaliuteen vuonna 2035.  

Ecophon kehittää, valmistaa ja markkinoi akustisia alakatto- ja seinäjärjestelmiä, joiden avulla edistämme hyvän työympäristön luomista ja parannamme ihmisten hyvinvointia sekä tehokkuutta. Lupauksemme ’Sound effect on people’ on perusta kaikelle tekemisellemme.   

Lue lisää meistä: www.ecophon.com/fi

Nykyisen Aluemyyntipäällikön siirtyessä yrityksen palveluksessa urallaan eteenpäin, etsimme tiimiimme uutta 

Aluemyyntipäällikköä 

vastaamaan pääkaupunkiseudun ja Kaakkois-Suomen alueen asiakkuuksien kehittämisestä sekä rakentamaan kannattavaa kasvua. Vahvistat myyntialueellasi Ecophon ratkaisujen tunnettuutta. Työtehtäviisi kuuluvat Ecophon ratkaisujen esittely arkkitehtitoimistoille ja koulutus sekä myynti urakoitsijoille ja jälleenmyyjille.  

Mitä odotamme sinulta? 

 • Itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä myynti- ja neuvottelutaitoja. 
 • Kokemusta B2B avainasiakasmyynnistä sekä näyttöjä asiakassalkun ja myyntialueen menestyksellisestä hoitamisesta. 
 • Järjestelmällisyyttä, kykyä suunnitella omaa työtä ja ajankäyttöä sekä toteuttaa suunnitelmia määrätietoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. 
 • Tehtävässä menestymisessä sinua helpottavat rakennusalan tuntemus, hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot sekä esiintymisvalmiudet. 
 • Myynnin tai rakennusalan (AMK tai vastaava) koulutuksen lisäksi odotamme kokemusta urakoitsija- ja/tai arkkitehtikohderyhmän kanssa toimimisesta. 
 • Hyvää suomen ja englannin kielten hallintaa sekä perustason tietoteknisiä taitoja.    

Mitä tarjoamme sinulle: 

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi.  
 • Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet. 
 • Kattavat työsuhde-edut sekä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. 
 • Top Employer- sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän – olemme Suomessa sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä. 

Lähetä meille hakemuksesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta 21.10.2022 mennessä. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.  

ME OLEMME SAINT-GOBAIN 

Suunnittelemme, tuotamme ja toimitamme materiaaleja ja ratkaisuja, jotka toimivat hyvinvoinnin perustana nyt ja tulevaisuudessa. Materiaalejamme löytyy joka puolelta elinympäristöä ja jokapäiväistä elämää; rakennuksista, infrastruktuurista ja monesta teollisuuden sovellutuksesta. Tuotamme suorituskykyisiä ja turvallisia ratkaisuja, jotka lisäävät mukavuutta ja vastuullisuutta kestävän rakentamisen, resurssitehokkuuden ja ilmastonmuutoksen haasteisiin.  

Liikevaihto 44.2 mrd. € – Toimimme 72 maassa – Meitä on yli 167 000 - www.saint-gobain.fi 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa