Aluemyyntipäällikkö

Pääkaupunkiseutu / Uusimaa

Senior Headhunter Peter Koistinen
p. 050 0668633 ja
Senior Headhunter Timo Viljakainen
p. 040 503 5554.

Pergo tunnetaan näyttävistä ja erittäin kestävistä lattiapäällysteistä. Ei oikoteitä, ei kompromisseja, vain pohjoismaista toiminnalista muotoilua parhaimmillaan. Lattiat on helppo asentaa ja ne ovat valmiina kaikkeen, mitä elämä tuo tullessaan.

Unilin Flooring on erikoistunut laminaattilattioiden, parkettilattioiden ja vinyylilattioiden valmistukseen ja markkinointiin.

Unilin Finlandin kasvaessa Suomen lattiapäällystemarkkinoilla tarvitsemme lisää myyntivoimaa tuon kasvun saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Haemme aluemyyntipäällikköä vastaamaan mm. pääkaupunkiseudun, Kaakkois-Suomen, Itä-Suomen tai osasta näiden alueiden asiakkaista, riippuen omasta fyysisestä sijainnistasi. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat: projektiasiakkaat (mm. lattiaurakoitsijat, muut pintaurakoitsijat ja rakennusliikkeet), retail- asiakkaat eli kaikki rautakaupan ketjuasiakkaat ja yksityiset lattiapäällysteitä myyvät liikkeet sekä arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat.

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Sinulla on kaupallinen tausta, jossa painottuu monipuolinen kokemus rakentamisen tuotteista vähittäiskaupassa ja mielellään lattiamateriaaleista ja niiden myynnistä B2C ja B2B asiakkaille. Lisäksi sinulla on kokemusta rakentamisen projektikaupasta ja asiakkaista. Teknisen myynnin kokemus B2B asiakkaille antaa varmasti mahdollisuudet menestyä tehtävässä.

Odotamme sinulta myös:

 • Kokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä eli vahvat viestintä-, esittely- ja koulutustaidot ovat oleellisia ominaisuuksia tehtävässä menestyäksesi
 • Itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä kokemusta toimimisesta erilaisissa organisaatioissa ja tiimeissä.
 • Kokemusta toimimisesta digitaalisessa ympäristössä.

Persoonaltasi olet:

Olet ratkaisukeskeinen, päättäväinen sekä oma-aloitteinen, ja sinulla on kasvumielialaa sekä voittaja-asenne.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja itsenäisen työn isossa kansainvälisessä yrityksessä, jossa kollegat ovat ammattitaitoisia alan ammattilaisia.
 • Vahvoja brändejä joita myydään ympäri maailman.
 • Erilaisten ihmisten ja asiakkaiden tapaamisista päivittäin.
 • Kilpailukykyisen palkan, jonka lisäksi tulee auto ja puhelinetu.

PERGO. FLOORS FOR REAL LIFE.

Unilin Group on kansainvälinen sisustus- ja rakennusalan ratkaisujen toteuttaja. Noin 8 200 työntekijää yli 100 paikkakunnalla eri puolilla maailmaa haastavat lattiapäällysteiden, paneelien ja eristemateriaalien toimialojen perinteisiä toimintatapoja. Yhdessä teimme 2,7 miljardin euron liikevaihdon vuonna 2021.

Mikäli tehtävä herättää kiinnostuksesi, jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.4.2023 alla olevasta ”HAE PAIKKAA” – painikkeesta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnistynyt.
Lisätietoja antavat Timo Viljakainen 040 503 5554 ja Peter Koistinen 0500 668 633.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa