• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Tampere
  • Lisätietoja antaa

    Carl-Johan Sandström, puh. 040 524 2590

Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja rakennusteollisuuden ja mittausalan ammattilaisille. Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yritys kuuluu Hexagon AB – konserniin, joka on globaali informaatioteknologian alan edelläkävijä, jossa työskentelee n. 20 000 työntekijää.  Suomessa yhtiön palveluksessa on n. 40 henkilöä, ja liikevaihto on 12 milj €. Päätoimipiste sijaitsee Espoossa, jonka lisäksi toimistot ovat Oulussa sekä Tampereella.

Leica Geosystems Oy etsii nyt läntisen Suomen myyntialueelle sijoittuvaa energistä ja positiivista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat infrarakennusalan asiakkaittamme menestyksellisestä hoitamisesta Turku-Kokkola-Tampere välisellä toiminta-alueella. Käytössäsi on kattava tuoteportfolio ja edistyksellinen teknologia infrarakentamisen digitalisoituun työnkulkuun, jonka keskiössä ovat koneohjauksen tuoteratkaisumme. Kehität ja syvennät olemassa olevia asiakassuhteita sekä luot uusia asiakkuuksia dynaamisella ja systemaattisella otteella.

Ymmärrät hyvin infrarakennusalan toimintatavat. Tunnistat asiakkaiden tarpeet, kartoitat mahdollisuudet ja kommunikoit sujuvasti teknisistä ratkaisuista eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista varten odotamme sinulta:

-Työkokemusta teknisestä suoramyynnistä (vähintään kolme vuotta)
-Näyttöä korkean teknologian tuotteiden tuloksellisesta myyntityöstä
-Alalle soveltuvaa teknistä sekä kaupallista osaamista
-Erinomaista vuorovaikutus- ja esiintymistaitoa
-Kykyä hahmottaa asiakkaiden tarpeet sekä tarjota niihin ratkaisuja
-Englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.
-IT-järjestelmien ja ohjelmien hyvää hallintaa
-Matkustusvalmiutta Suomessa

Henkilönä olet aloitteellinen ja tuloshakuinen ja innostut siitä, että löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Pystyt työskentelemään järjestelmällisesti ja itsenäisesti ja vastaat omasta ajankäytöstäsi.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Saat perusteellisen perehdytyksen ja yhtiömme tarjoamat kilpailukykyiset työsuhde-edut. Kulttuurimme on rento, asiantunteva ja ammattimainen.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta heti tai viimeistään 28.9.2020 mennessä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Carl-Johan Sandström, puh. 040 524 2590.


Hae paikkaa