Aluepäällikkö

Joensuu / Pohjois-Karjala

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Jukka Marttila, p. +358 40 161 6222

Asfalttikallio Oy on vuonna 2012 perustettu sataprosenttisesti suomalainen päällystealan yritys, joka tarjoaa asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluita.

Henkilöstömme koostuu kallionkovista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus ja pitkät perinteet päällystealalta. Tuotamme päällysteet joka tarpeeseen, ja toteutamme asiakkaille aina laadukkaat, ympäristöystävälliset ja kilpailukykyiset palvelut modernilla kalustollamme.

Asiakkaitamme ovat valtio (ELY/ Väylä), kunnat ja kaupungit, mutta myös pienrakentajat ja taloyhtiöt. Perinteisten päällystetöiden lisäksi teemme nykyaikaisella ja monipuolisella kalustollamme jyrsintätöitä ja kuumennuspintaustöitä. Valmistamme päällysteitä myös kierrätysasfaltista.

Toimimme valtakunnallisesti Hangosta Kilpisjärvelle ja asfalttiasemiamme löytyy mm. Tuusulasta, Turusta, Eurajoelta, Seinäjoelta, Espoosta, Riihimäeltä, Kouvolasta, Joensuusta, Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä, Pieksämäeltä, Torniosta ja Ylöjärveltä. Liikkuvat mobiiliasemat kulkevat työmaiden mukana, ja näin voimme urakoida joustavasti ja tehokkaasti kaikkialla Suomessa.

Kauden aikana meillä työskentelee yli 600 asfalttialan ammattilaista. Työllistämme välillisesti myös merkittävän joukon aliurakoitsijoita ja tavarantoimittajia.

Olemme Asfalttikallio – vahva suomalainen.

Asfalttikallio Oy laajentaa toimintaansa Pohjois-Karjalan alueelle, ja siksi etsimme uutta

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Joensuuhun rakentamaan ja johtamaan paikallista asfalttiliiketoimintaa.

Aluepäällikkönä johdat liiketoimintaa ja vastaat asiakkuuksien hoitamisesta. Lisäksi vastaat uuden alueen toiminnan käynnistämisestä ja resursoinnista, tarjoustyöskentelystä, päivittäisestä toiminnan ohjauksesta, aikatauluttamisesta, raportoinnista ja Asfalttikalliolle tärkeästä työturvallisuudesta. Raportoit aluejohtajalle.

Haemme henkilöä, jolla on

 • soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri, DI, rkm.),
 • kokemusta liiketoiminnan johtamisesta,
 • kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä,
 • innostavaa ja kannustavaa otetta esimiestehtävissä,
 • toimeenpaneva, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote,
 • tarvittavaa alueellista tuntemusta, ja
 • eduksi luetaan asfalttiliiketoiminnan tai rakennusalan tuntemus.

Tarjoamme

mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, kannustavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen. Uusi alue vaatii luonnollisesti läsnäoloa, joten karjalaisesta mielenmaisemasta saattaa olla etua. Koulutuksen, osaamisen ja kokemuksen mukaan määräytyvä aluepäällikön palkka on kilpailukykyinen, jonka lisäksi tulospalkkiomme palkitsee onnistumisista. Tarjoamme henkilöstöllemme myös kattavat työterveyspalvelut, vakuutukset sekä lounas- ja liikuntaedun. 

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 7.6.2024 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä.  Lisätietoja tehtävistä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Jukka Marttila, p. +358 40 161 6222.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa